Evenimente

Stand-up Comedy cu Adi Bobo, Gabriel Gherghe si Bobi Dumitras @ Dublin Pub, 6 martie

Stand-up Comedy cu Adi Bobo, Gabriel Gherghe si Bobi Dumitras @ Dublin Pub, 6 martie
In seara de 6.03.2015 Club Rotaract Iasi impreuna cu Adi Bobo, Gabriel Gherghe si Bobi Dumitras va invita la un eveniment organizat in scop caritabil care va avea loc in Dublin Pub, Strada Vasile Conta nr.30 (Punct de reper: Fundatia, Casa de Cultura a Studentilor), incepand cu orele 20:00.

Participantii la acest eveniment vor achita 20 Lei, acesti bani reprezentand o donatie pentru cauza evenimentului caritabil.

Informatii si Rezervari la: 0729802765 si/sau 0729993196

Vineri, 6.03.2015, incepand cu orele 20:00, Club Rotaract Iasi, impreuna cu Adi Bobo, Gabriel Gherghe si Bobi Dumitras va invita la un eveniment caritabil, care va avea loc in Dublin Pub.

Adi Bobo este energic si patimas in ceea ce face, un povestitor desavarsit care te va cuceri cu naturaletea sa pe scena. sustine ca e stranepotul lui Ion Creanga. A castigat Festivalul national de satira si umor de la Targu Mures in anul 2010, locul al II-lea la festivalul international de stand up comedy Cluj 2013, locul al III-lea la Festivalul National de Stand up Comedy Brasov 2013. A sustinut spectacole in toata tara si nu are de gand sa se opreasca decat pe la 93 de ani.

Gabriel Gherghe face parte din noua generatie a comediei, moldovean din Iasi, face stand-up comedy din 2012 si a avut deja spectacole in cele mai cunoscute locatii de profil din toata tara, a urcat pe scena Deko Cafe si Club 99, cele mai cunoscute cluburi de comedie din tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea, etc. A avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City, cel mai cunoscut turneu de profil din Romania, cat si la Stand Up Fest 2013 Brasov si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj 2013. A castigat Festivalul national de satira si umor de la Targu Mures in anul 2010, locul al III-lea la Festivalul National de Stand up Comedy 2013.

 Bobi Dumitras, de la trupa Fara Zahar, nu are nevoie de nicio prezentare, il stiti cu siguranta de la concerte, iar acum aveti ocazia sa-l vedeti facand stand-up. Glume bine lucrate si umor fin!

Acesti trei tineri talentati participa la acest eveniment, atat pentru a aduce zambetul pe buzele iesenilor, dar si pentru a veni in ajutorul unei familii din satul Balteni, cu o situatie financiara modesta, care are nevoie, in mod urgent, de ajutorul nostru, al tuturor. Tatal acestei familii (alcatuita din patru membri: parintii si doi copii, un baiat de 18 ani si o fetita de 4 ani) a suferit numeroase interventii chirurgicale pe creier, iar singurul venit al familiei este pensia acestuia de handicapat.

Rotaract Iasi este un club nascut ca un program al Rotary International, menit sa implice tinerii in activitati constructive, din care pot învata la fiecare pas cate ceva, ajutand in acelasi timp societatea din care fac parte. In majoritatea oraselor lumii vei gasi cate un club Rotary si – sub tutela sa – un club Rotaract implicat intens in nevoile si in atributele societatii. Rotaract inseamna Rotary in action, un nume care spune cam tot ce este nevoie sa fie spus: energie tanara pusa in slujba ideii de Service Above Self.

Banii obtinuti din donatia recomandata de 20 lei vor fi, in totalitate, utilizati pentru a-i ajuta pe membrii familiei Fustei sa isi consolideze casa.

Stand-up Comedy cu Adi Bobo, Gabriel Gherghe si Bobi Dumitras @ Dublin Pub, 6 martie

Fiti alaturi de noi, iar impreuna, vom reusi sa readucem zambetul pe buzele acestei familii greu incercate!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top