Stiri

Stanley Cups, noua senzație de termosuri colorate pe TikTok

stanley cups

În era TikTok-ului, Stanley Cups au devenit senzația momentului. Tinerii, în special copiii, se înghesuie să achiziționeze aceste recipiente colorate, nu doar una sau două, ci întregi colecții. Edițiile speciale sunt acum la mare căutare pe piața secundară, cu prețuri ce urcă în sute de dolari.

Copiii, pasionați de termosurile Stanley Cups, au adunat peste șapte miliarde de hashtaguri pe TikTok. Aceste termosuri sunt considerate nu doar un obiect, ci un accesoriu în sine, care te integrează instantaneu în rândul copiilor cool. Fascinația pentru Stanley a început în 2022, când produsul a fost laudat într-un articol din The New York Times. Ulterior, influencerii care promovează sustenabilitatea și hidratarea pe un colț de TikTok numit #WaterTok au început să încurajeze utilizarea termosurilor colorate – în special modelul Quencher.

Popularitatea de pe TikTok s-a reflectat și în cifrele de vânzare: anul trecut, compania a înregistrat vânzări de peste 750 de milioane de dolari, comparativ cu 70 de milioane de dolari în 2020. Pe rețelele sociale, utilizatorii își arată cu mândrie colecțiile personale, expunând dulapuri pline de căni în toate nuanțele posibile – eliminând astfel, în mod paradoxal, factorul de sustenabilitate pentru care produsul a fost inițial popularizat: reducerea consumului inutil.

Stanley Cups sunt în special populare printre adolescenți și femei, care acordă o importanță sporită atât sustenabilității, cât și esteticii. De Crăciun, social media a fost inundată cu videoclipuri ale copiilor care plângeau de fericire în momentul în care primeau un Stanley, însă trebuie menționat că bucuria lor se datorează în mare parte brandului, nu utilității reale a produsului.

Au apărut și colecții limitate: un exemplu recent este cana roz realizată în colaborare cu Starbucks, special pentru piața din Statele Unite, care s-a vândut la prețul de 55 de dolari. Ca orice produs în ediție limitată, acestea au fost greu de obținut, fiind disponibile doar în anumite locații. Prin urmare, pe piața secundară au fost vândute la sute de dolari. Mai mult, au existat chiar și anunțuri în care cei care au reușit să achiziționeze produsul ofereau selfie-uri cu cana la 10 dolari bucata.

Stanley Cups reprezintă, așadar, o alternativă sustenabilă la sticlele de apă din plastic. În plus, este clar că se potrivesc perfect cu orice outfit – devenind deja un accesoriu în sine.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top