Stiri

Știai că pariurile sunt investiții speculative?

În ziua de astăzi se pot distinge două mari categorii de oameni. Prima categorie ar fi reprezentată de oamenii  cărora le place mereu să riște, fie când vine vorba despre bursa de valori, bitcoin, criptomonedă, pariuri, la care se aplică bonusuri sau nu, iar din a doua categorie fac parte oamenii care merg tot timpul pe varianta ai sigură a investițiilor, căci, până la urmă, atât pariurile sau jocurile de noroc, cât și orice altă categorie de acest gen este o investie. Singura diferență constă în faptul că unele investiții sunt speculative, și implică un grad de risc foarte ridicat, iar unele investiții sunt non-speculative, și au în spatele lor piața reglementată cu fonduri de asigurare și reasigurare.

Dar pentru că românilor și nu numai le place foarte mult să riște și, dacă este posibil, să și câștige, vom face rabat de la piața reglementată și ne vom îndrepta spre investițiile cu un grad de risc foarte ridicat și anume investițiile speculative. Pariurile. Fie că vrei să recunoști sau nu, măcar o dată, dar măcar o dată, sigur ai fost tentat să pariezi pe ceva. Fie că a fost vorba despre o sumă mică de bani, fie că a fost vorba despre o sumă mai măricică de bani, ai vrut să pariezi sau poate chiar ai pariat. Dacă ai câștigat, doar tu știi! Nu am pretenția să-mi comunici rezultatul.

Dacă, totuși, încă te tentează acest domeniu, să știi că variante de investiție sau pierdere a banilor există. În acest sens au apărut pe piață și casele de pariuri online legale din România. Ce fac acestea, de fapt, și care este, până la urmă rolul lor? Ele îți pun la dispoziție două variante. Una dintre ele îmbrățișează câștigul, pe când cealaltă îți face cunoștință cu eșecul și pierderea. Dar unde nu există risc, nu poate exista câștig mare, adevărat?

În acest sens, pentru a exista, totuși, o parte de siguranță la mijloc, site-ul  Casepariurionline.ro îți pune la dispoziție doar case de pariuri online legale, care au primit licență de la Oficiul Național pentru jocuri de Noroc și, mai mult decât atât, această parte implică și o serie de bonusuri, care pot ajunge până la suma de 500 RON. Aceste bonusuri din pariuri sunt perfecte pentru persoanele care doresc să își deschidă un cont nou la casele de pariuri online, locul în care vor fi găsite cele mai avantajoase bonusuri, de la agenții licențiate.

Ție-ți surâde ideea? Ai risca pentru a pierde totul sau pentru a câștiga mult din puțin?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top