Stiri

Stiai cate variante ai atunci cand cauti un suport de prosop pentru baie? Afli acum!

O amenajare ca la carte a unei bai presupune atentie si pentru cel mai mic detaliu. Pe langa echipamentele sanitare care nu pot lipsi dintr-o astfel de incapere, la fel de importante sunt si accesoriile. Un simplu suport prosop baie poate face o diferenta semnificativa, atat prin nivelul de confort oferit, cat si prin aspectul si design, modul in care arata spatiul in ansamblul lui.

Din cate variante poti alege atunci cand cauti un astfel de accesoriu si dupa ce criterii iti poti ghida alegerea, afli din acest ghid de cumparaturi.

Criteriul functional: varietatea formei pe care o poate avea un suport pentru prosop

Forma de etajera, formata din mai multe bare, este una practica pentru baile folosite de multi membri ai familiei. Fiecare va putea avea propriul prosop, expus pe suport. Mai sunt si acele suporturi duble, triple sau cvadruple, unde tijele metalice ofera spatiul de depozitare pentru mai multe astfel de accesorii. Suporturile tip inel sunt o versiune moderna, populara in baile care se inscriu in acest stil de amenajare. Suportul pivotant este ideal pentru o familie cu mai putini membri.

Criteriul estetic: culoarea, dimensiunea si finisajele pe care le poate avea un suport pentru prosop

La fel de important precum criteriul functional, este si criteriul de ordin estetic. Titanium, alb sau negru sunt principalele optiuni ale cumparatorilor in materie de culoare a suportului pentru prosop. Finisajul crom lucios se inscrie in trenduri, gratie modului in care isi pastreaza aspectul impecabil timp indelungat si datorita usurintei in ingrijre. Dimensiunea suportului este un aspect functional si estetic, in acelasi timp.  Pentru incaperile foarte mici, se recomanda un suport pentru prosop de dimensiuni mici. Pentru baile care ofera suficient spatiu de organizare, limitele sunt cele ale imaginatiei si ale creativitatii. Optiuni sunt!

 

Criteriul calitatii: brandul conteaza

Suntem obisnuiti sa acordam o importanta sporita brandului mai cu seama atunci cand vorbim de articole vestimentare, imbracaminte si incaltaminte. Firma producatoare influenteaza calitatea in aceeasi masura si atunci cand vorbim de echipamente si accesorii sanitare sau poate cu atat mai mult. Nu uita ca baia este o incapere expusa factorilor de umiditate in mod constant: prezenta vaporilor si a apei poate influenta in mod negativ functionalitatea sau aspectul unui accesoriu sanitar. Din acest motiv, rezistenta devine un criteriu esential, pe care produsele marilor branduri il demonstreaza cu succes. Unul dintre acele branduri recunoscute in aceasta industrie este Grohe, ale carui produse sunt de o calitate exceptionala garantata.

Magazinul de unde cumperi suport prosop baie

Ultimul din lista, dar nu cel din urma, magazinul de unde vei cumpara accesoriul va dicta si tipul de achizitie pe care o vei face. O alegere inspirata este sa alegi un magazin care deja are numeroase review-uri pozitive oferite de clientii anteriori. De exemplu, Baterii-lux.ro. Acest mediu de achizitie este apreciat ca fiind unul de incredere in spatiul online si este un magazin care ofera in mod exclusiv doar produse renumite Grohe.

Poti cumpara online  aici  de la Baterii-lux.ro un suport prosop baie de cea mai buna calitate, si vei beneficia de transport rapid in toata tara. In plus, la aceasta ora reducerile sunt in toi: profita si tu de oferte! 

Date de contact

Tel: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top