Stiri

SUN POWER CENTER, specialistul lampilor solare pentru curtea casei tale

Cu totii ne dorim pentru curtea casei noastre, un iluminat de calitate, durabil si independent de electricitate.

Desi sunt multi factori de luat in considerare atunci cand vreti un iluminat pentru curtea casei voastre, trebuie sa va ganditi cati bani economisiti in timp, la dimensiunea curtei sau a locului unde doriti sa le amplasati, puterea de iluminare a lampii, rezistenta la intemperii si declansarea lampii.

Lampile solare pun in evidenta frumusetea curtii si a unei case si sunt folosite la terase, piscine, statui, fantani arteziene, alei si multe altele. Dar dincolod e toate poate fi un factor important atunci cand vorbim de posibili intrusi.

In Iasi ii gasiti pe cei de la Sun Power Center in showroom-ul din cadrul complexului Carrefour ERA dar si online pe www.lampi-solare.ro, dincolo de asta, atunci cand va ganditi la iluminat, ar trebui sa luati in calcul si posibilitatile de iluminat alternative ce nu afecteaza mediul inconjurator. Mai mult de atat, daca e sa luati in calcul niste variante de lampi solare de gradina, sa va ganditi si la independenta energetica a acestor produse, care va pot economisi de facturi si bani pe termen lung.

Lampile si proiectoarele solare vin intr-o gama destul de vasta si prezinta automat diferite moduri de functionare. Exista posibilitatea de a alege dintre lampile solare ce se monteaza pe stalpi sau pe perete, acestea avand un aspect dreptunghiular si o putere de iluminare destul de mare pentru dimensiunea ei. Majoritatea produselor vin cu instructiuni dar si cu accesoriile aferente pentru montaj. cateva exemple de produse sau accesorii gasiti si pe canalul de Youtube a celor de la Sun Power Center, linkul il gasiti aici.

Tot in cadrul showroom-ului ce se afla in complexul Carrefour ERA Shopping Park, gasiti o gama variata de panouri solare ce pot fi vizualizate si daca doriti o oferta de pret completa, cu detalii tehnice si modele diverse pentru un sistem sau pentru panourile individuale pot consulta si online sau pe  email la adresa contact@lampi-solare.ro.

Atunci cand vreti o lampa solara de exterior, trebuie sa luati in calcul cateva detalii precum:

Rezistenta la intemperii
Daca ploua sau ninge, puteti sta fara griji. Modelele comercializate de catre Sun Power Center rezista la intemperii si vor functiona chiar si atunci cand ploua sau ninge, ori temperaturile sunt foarte scazute, singura conditie si cea mai importanta este ca panourile solare safie curate, lipsite de praf sau alte impuritati ce pot impiedica incarcarea acumulatorului la capacitatea maxima.

Senzor de miscare
Lampile cu 48 de leduri are in componenta un senzor cu radar. Practic senzorul functioneaza pe baza microundelor pentru a detecta miscarea precum a unui radar. Avantajul acestei tehnologii este ca acest senzor poate detecta miscarea si prin diferite corpuri solide precum garduri din vegetatie sau lemn. Raza de detectare este undeva la 8 – 10 metri in functie de cum se amplaseaza lampa.

Constructia
Lampa solara de exterior este construita din metal, astfel este rezistenta la fenomenele naturii, coroziune si asa mai departe.

Durata de functionare
Unele lampi au in componenta si senzori de miscare. Unii senzori functioneaza cu tehnologia infrasoru altele prin radar (microunde) care pot detecta si prin corpuri solide, de exemplu gardul viu. La o incarcare completa a acumulatorului unei lampi solare aceasta poate functiona pentru 8-9 ore.

In cazul in care va ganditi sa investiti in iluminatul caminului dumneavoastra si nu stiti ce sa alegeti, ar trebui sa incepeti prin a va indentifica nevoia, iluminatul curtii sau a gradinii, care este scopul principal, iluminat utilitar, de securitate sau decorativ si bugetul pe care doriti sa-l alocati.

Sun Power Center – Lampi Solare Iasi
Adresa: Soseaua Pacurari 121, in incinta Complexului Carrefour ERA
Telefon: 0754 833 991
Web: https://lampi-solare.ro/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top