Stiri

INTERSPORT, de acum si in Iulius Mall Iasi

Brandul internaţional de articole sportive INTERSPORT a deschis, de curând, un magazin în Iulius Mall Iaşi. Situat la etajul doi al mall-ului, magazinul are o suprafaţă de aproximativ 860 mp şi va completa mixul de branduri din zona sport a centrului comercial. Până pe 21 septembrie, INTERSPORT îi întâmpină pe clienţi cu oferte promoţionale cu ocazia campaniei „Back to School”.

INTERSPORT este cea mai mare reţea de magazine de articole sportive din lume, prezentă în România din anul 2004. INTERSPORT comercializează branduri consacrate pe piaţa de profil, precum Nike, Adidas, Puma, precum şi mărci exclusive, în colecţiile McKinley, FIREFLY, TECNOpro, ETIREL, ENERGETICS, Pro Touch și Nakamura.

În noul magazin din Iulius Mall Iaşi, clienţii vor găsi o gamă completă de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Brandul INTERSPORT oferă opţiuni diverse de încălţări speciale pentru alergare şi alte sporturi, hanorace, jachete, veste, pantaloni, tricouri, costume de trenning sau drumeţie, costume de baie şi multe altele. În plus, de aici se pot cumpăra accesoriile necesare în practicarea oricărui sport, de la cele pentru tenis, înot, fotbal, baschet, volei şi ciclism, până la alergare, ski, fitness şi box. Dincolo de asta va recomandam sa accesati si acest magazin online de articole sportive.

Până pe 21 septembrie, magazinul INTERSPORT a pregătit oferte promoţionale destinate părinţilor care îşi pregătesc juniorii de școală, dar nu numai. Campania „Back to School” înseamnă preţuri speciale la numeroase articole, printre care încălţăminte, rucsacuri, ţinute pentru orele de sport şi multe altele.

În România, brandul de articole sportive deţine 31 de magazine, în oraşe precum Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov, Buzău, Bacău şi Piatra Neamţ. În reţeaua naţională a companiei IULIUS, INTERSPORT este prezent cu două magazine în Iaşi, în ansamblul mixt Palas şi în Iulius Mall, precum şi în Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Suceava.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi
   
To Top