rent a car iasi iasi
Afaceri Iasi

Suplimenteaza-ti veniturile lucrand de acasa

Suplimenteaza-ti veniturile lucrand de acasa

In Romania nivelul de trai este scazut, si exista o sumedenie de motive: salarii mici, mediu concurential scazut care duce la preturi mari, lipsa unei educatii financiare etc. Daca in tarile (mai) civilizate a lucra mai mult de o norma este ceva normal, in Romania aceasta abordare reprezinta din pacate exceptia.

Astfel, in Europa de Vest, dar si in SUA, multe persoane care au deja un job normal, dar care tot nu se descurca cu banii, isi iau si part time-uri. Insa ziua are tot 24 de ore, si pentru a folosi timpul la maxim, cea mai buna varianta este sa luam un part time care presupune munca de la domiciliu.

Suntem in epoca internetului, iar lucrul de la distanta este prezent in orice aspect al vietii: invatam la fara frecventa, cumparam online, lucram remote pentru persoane cu care nu ne intalnim niciodata, cunoastem parteneri in mediul virtual etc.

Timpul a devenit cea mai importanta resursa, desi este si foarte usor de irosit. Stam ore in sir in trafic, asteptam la cozi, si acesta este probabil cel mai important motiv pentru care ar trebui sa optezi, daca poti, pentru a lucra part time din confortul casei tale.

Sigur, majoritatea job-urilor remote se fac exclusiv pe calculator, deci aceasta ar fi o prima conditie de baza pentru a putea lucra remote. Odata ce stii sa folosesti cel putin la un nivel mediu calculatorul, trebuie sa stii sa prestezi respectivul serviciu, care poate fi orice de la scrierea unui text sau click-uri pe diferite anunturi pana la o varianta foarte banoasa, si anume marketing-ul afiliat prin recomandarea de produse pe care le cunosti foarte bine.

Chiar daca nu ai aceste cunostitne, ele se pot invata. Exista o sumedenie de cursuri online, majoritatea remote, si foarte multe chiar gratuite, pe care le poti parcurge pentru a invata ce trebuie sa faci pentru a castiga un venit suplimentar. Investeste in tine, este cea mai buna investitie pe care o poti face.

Iti voi da si niste exemple de job-uri pe care le poti face de acasa, folosind calculatorul:

-A?Poti scrie articole din diverse domenii (copywriting), pretul este intre 1 si 3 euro / 100 cuvinte, in functie de calitatea scrisului, precum si domeniul tratat. Clientii ii poti gasi foarte usor pe platformele de freelancing internationale, dar ii poti si contacta direct (orice firma prezenta online are nevoie de astfel de texte). Un articol de 500 cuvinte se poate scrie in 1-2 ore, deci la inceput ai putea castiga undeva la 200 a?? 300 euro lunar, daca iti poti asigura o activitate de 2 ore zilnic.

-A?Poti face data entry pentru tot felul de firme. Exemple de astfel de activitati: adaugare produse pe magazine online, adaugare date in diverse baze de date, documentare pe internet si intocmire de diverse baze de date etc. In general, pretul pentru acest tip de sarcini este pe ora, iar pentru Romania poti lua in considerare un tarif de 4 a?? 5 euro/ora. Lucrand 2 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, acest gen de sarcina iti poate aduce 200 euro pe luna.

-A?Daca stapanesti bine un anumit domeniu, iti poti folosi cunostintele pentru a face marketing afiliat urmand programul acesta:A?https://www.leadmagnet.ro/site-uri-pentru-marketing-afiliat, adica poti face recomandari de produse si servicii, urmand a primi un comision din valoarea comenzilor pe care le plaseaza cei care au dat click pe linkurile tale. Castigurile in acest domeniu sunt de regula de cateva sute de euro lunar (pentru cei care folosesc doar social media), dar in functie de experienta in respectivul domeniu, si daca ai un site special creat pentru marketing afiliat, poti urca fara probleme la mii de euro lunar. Si programul de lucru este unul extrem de flexibil, lucrezi cand vrei, poti si ai chef.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top