Evenimente

Targ de Turism @ Palas Mall, 22 – 24 martie

Planurile de concediu încep la Palas Mall! În acest sfârşit de săptămână, ieşenii sunt invitaţi să descopere cele mai atractive oferte pentru vacanţa de Paşte sau de vară din cadrul târgului tematic desfăşurat în ansamblul din inima oraşului.
Palas Mall, în parteneriat cu Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Consiliul Judeţean Iaşi, Asociaţia Patronală a Turismului Ieşean şi Vodafone, organizează prima ediţie a Târgului de Turism din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber. În perioada 22 – 24 martie 2013, între orele 10.00 – 22.00, cele mai renumite agenţii de turism din ţară îşi vor prezenta propunerile pentru vacanţe de vis, în Atriumul Palas Mall.

Excursii exotice, călătorii de aventură, concedii relaxante, croaziere de lux, destinaţii de shopping şi city breaks în marile oraşe ale lumii se află în portofoliile agenţiilor participante. Specialiştii din turism vor găsi soluţiile ideale de vacanţă pentru toţi clienţii Palas Mall, având preţuri speciale şi oferte de tip „early booking” şi „instant booking”. În plus, cei aflaţi în căutarea destinaţiei perfecte pentru voiaj vor participa la tombole cu premii relaxante.

Evenimentul va reuni expozanţi cu experinţă în domeniu, precum: TUI Travel, Prisma Tour, Mareea, Icar Tour, Eximtur, Holy Travel, Travel 4 You, Inter-Tour Bacău, Paralela 45, Travis Tourism, Tarom, Conacul Domnesc, Net Ferro, Kusadasi şi Phoenicia Holidays Resort Mamaia.

Palas Mall îi aşteaptă pe ieşeni să se bucure de ofertele Târgului de Turism şi să completeze sesiunile de cumpărături cu alegerea vacanţelor mult visate!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top