Evenimente

Târgul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice și montane” te așteaptă în acest weekend, în grădina Palas

La final de săptămână, expozanți din zona Moldovei sunt pregătiți să ofere o experiență a gustului autentic, prezentându-ți bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale, într-o varietate de sortimente. Vino la sesiuni de degustare și bucură-te de produse din legume și fructe aromate, produse de patiserie, apicole, limonadă sau specialități din pește! 

Sâmbătă și duminică6 și 7 iulie 2024grădina Palas va fi gazda târgului „Iașul în Bucate”, unde pasionații de produse tradiționale, dar și cei dornici să experimenteze savoarea bucatelor de altădată vor putea degusta preparate gătite după rețete autentice, păstrate din generație în generație.

Produse din peșteproduse apicoleconserve din fructe și legumeprăjituri și produse de patiserie și panificațielactatedulceață de trandafir, dar și limonadă sau cosmetice din lavandă sunt ceea ce poți descoperi în cadrul târgului.

Evenimentul este organizat de Asociația Producătorilor Locali „Produs în Iași”, în parteneriat cu ansamblul Palas, și își propune să ducă mai departe inițiativa de promovare a produselor alimentare realizate după rețete tradiționale, populare în zona de nord-est a țării, urmărind, în același timp, stimularea spiritului antreprenorial, precum și dezvoltarea culturii pentru produsele culinare tradiționale.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top