casti de copiat
Evenimente

Târgul pentru fermieri Agralim 2018

Cel mai mare târg de agricultură din zona Moldovei va avea loc în acest an în perioada 20-23 septembrie 2018.

Târgul pentru fermieri Agralim 2018, ediția a X-a, este o bună oportunitate pentru fermierii din regiunea de Nord-Est, și nu numai, de a afla direct de la specialiști în domeniu ultimele noutăți cu privire la fondurile și mecanismele de finanțare, legislație și creșterea randamentelor fermelor.

Totodată, în ofertele companiilor participante, fermierii vor găsi soluții pentru toate activitățile agricole: pregătirea terenului, cultivarea acestuia, îngrijire, recoltare și transport.

Loc de desfășurare – Iași – Lețcani – Centrul TransAgropolis.

Compania Abplus events in parteneriat cu cele mai importante instituții și asociații agricole din România și Republica Moldova vă invită în perioada 20 – 23 septembrie, la Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnică agrară și demonstrații din Estul țării.

Repere importante din programul de evenimente
joi, 20 septembrie 14.00 – 16.00 – Forumul Agricol “Rolul Regiunii de NE în dinamica agricolă a Romaniei”, vineri, 21 septembrie 10.00 – 18.00 – Întâlnirea crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord – Est, urmată de vizită la fermele de elita din județ, sâmbătă, 22 septembrie 10.30 – 13.00 – Conferința “Accesul și procesatorilor agricoli la piață”.

Holstein Ro și Angus Ro parteneri în organizarea Expoziției de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie”

Simultan cu Târgul AGRALIM se va desfășura Expoziția de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie” care va reuni cele mai reușite exemplare de animale de rasă – bovine de carne raseleAberdeen Angus, Salers, Aubrac, Red Angus, Galloway, Highland, Sura de stepa, Limousine, Charolaise, Baltata Romaneasca, bovine de lapte rasa Holstein, ovine și caprine rasele Ile de France, Karakul, Tigaie, Turcana, Suffolk Englezesc, Merinos, Texel, Sannen, Boier.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top