Diverse

Te-ai gandit sa iti asiguri curtea restaurantului si a hotelului practicabile si in timpul ninsorilor?

 

Mult farmec are iarna, in special pentru copii, dar in acelasi timp ea vine cu multe provocari. Casele trebuie neaparat incalzite. In timp ce vara caldura este gratuita, oferita de generosul soare, iarna avem nevoie de lemne, de calorifere sau de aerul conditionat care are functie duala: de racire vara si de furnizare de caldura in anotimpurile reci.

Acolo unde incalzirea se face cu lemne, munca este si mai mare. Cineva trebuie sa aduca lemnele in casa, sa aprinda focurile si sa le intretina, sa tina mereu sobele in stare de functionare.

Din fericite alternativele la incalzirea cu lemne sunt mult mai eficiente, fiindca nimeni nu trebuie sa mai munceasca. Apesi pe un buton si in cateva minute ai temperatura dorita in camera.

Si in gospodariile particulare se munceste mult iarna, dar si la pensiuni si hoteluri. Gandeste-te ca in curtea unei case poti face o partie ingusta, daca nu mai scoti masina din garaj, dar la o pensiune, un restaurant sau un hotel se impune ca toata zapada sa fie dusa din parcare si din curte.

Oaspetii nu trebuie sa fie lasati sa inoate prin zapada! Cine sa faca asta, cand ne-au plecat atatia romani din tara? Celor ramasi carora le lipseste cultul muncii li se pare umilitor sa dea zapada cu lopata sau cu utilaje speciale toata ziua.

Este suficienta o echipa de nepalezi sau de filipinezi si curtea va fi neagra, oricat de mare ar fi suprafata ei. In prezent, in tara noastra actioneaza una dintre cele mai eficiente firme care se ocupa de angajare straini  in Romania.

Furnizorii acestui serviciu important au o lista de domenii de activitate pentru care  recruteaza personal afisata pe site, dar in informatiile prezentate isi arata disponibilitatea de a aduce muncitori straini pentru toate solicitarile clientilor lor.

Fiindca selectia riguroasa dureaza, iar punerea la punct a dosarelor de asemenea ia mult timp, acum este cazul sa va asigurati echipa de muncitori straini care sa va tina curtea pensiunii fara pic de zapada in toiul iernii.

O masina inzapezita, care nu poate fi scoasa din curte, va pune pe fuga viitorii clienti. O suprafata derapanta in fata portilor pensiunii tale reprezinta o amenintare, iar oamenii te vor ocoli temandu-se sa nu isi loveasca masinile.

Sigur ca in calitate de angajator, trebuie sa fii omenos cu cei care lucreaza pentru tine si sa le asiguri echipamente, sa le faci protectia muncii si sa le asiguri conditii decente de munca.

Si cand ninge neintrerupt, tot trebuie sa le acorzi o pauza si sa le oferi ceai cald si sa le dai voie sa se incalzeasca.

Cu specialistii in resurse umane de la Unitedimmigration.ro vei gasi oamenii de care ai nevoie. Ei au parteneri de nadejde in tarile din care aduc muncitori si impreuna fac o selectie atenta a personalului care va lucra pentru tine.

Criteriile pe care le aplica in alegerea fortei de munca ideale sunt:

-competenta

-calificare

-experienta

-moralitate si harnicie

-onestitate.

Cand ninsoarea va tine doua-trei zile si va asterne zapada peste zapada in curtea pensiunii tale, nu poti sa scoti bucatarii si cameristele sa curete curtea si garajul, de aceea solicita acum personalul strain de care ai nevoie la iarna!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top