Evenimente

Un barbat si mai multe femei @ Cafepedia, 14 mai

Un barbat si mai multe femei @ CafepediaCafepedia Iasi prezintă vineri 14 mai 2010, incepand cu ora 21:00, comedia “Un barbat si mai multe femei“, o producţie Teatrul de Arta Bucureşti si Cara Exclusive Agency. Spectacolul, dupa Lenid Zorin, în regia lui Bogdan Huşanu, este interpretat de Paula Chirilă şi George Constantinescu.
Un bărbat şi mai multe femei – raiul pe pământ sau un iad autentic? Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă – ele sunt norocul şi ghinionul din viaţa sa. O viaţă care devine brusc foarte imprevizibilă…

Paula Chirilă, actriţă premiată cu „Cea mai buna actriţă de comedie „ la Festivalul internaţional de teatru şi film „Hyperion“, 2006, pentru rolul din scurtmetrajul „Nunta „ ,regia Deian Carmazan este membra a trupei DIVERTIS, iar pe George Constantinescu il mai cunoasteţi din producţii ale Teatrului Joint precum: Pam!Pam!, Mănâncă-ţi aproapele, Insomniacii, No Umăn No Crai.

Pretul unui bilet este de 20 lei si se pune in vanzare inainte de spectacol.

Dupa spectacolul de teatru, seara se continua cu KARAOKE… avandu-i ca invitati speciali pe Paula Chirila si George Constantinescu… se da startul la vocalize!

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top