Evenimente

Tech Zone 4 @ Cort Ursus/Petre Andrei, 4 iunie

tech-zone-4-2-11Echipa Tech Zone propune o noua abordare.
Daca primele trei editii au fost create doar din dorinta unei evadari din monoton, acum realizam amploarea pe care o poate lua acest concept.
De aceea, editia a patra va avea loc intr-un cort cu o capacitate de 1000 de persoane, amplasat in parcarea de vis-a-vis de Universitateai “Petre Andrei”.
Line Up-ul este format din Mano, Vlad N, Kolegu, Dubsons si Iulian B.
Pretul biletului de acces este de 10 RON.

LINE-UP:
?Mano

Totul a inceput acum 5 ani in clubul unui prieten unde fiind fascinat de mixere, playere si cum DJ-ul isi misca mainile pe playere si turntables, a decis sa treaca mai departe de la ascultator de muzica la Dj-ing.
Dupa un timp, a devenit rezident in acel club, numit Fantasy si dupa inca un an in celalalt club din oras, Empire amandoua din orasul natal Husi.
Un pas important in ascensiunea lui a fost rezidenta la al 11-lea club din Romania, (2009) HYPNOTIC din Iasi, unde a impartit playerele si mixerul cu aproape toti DJ-ii mari romani printre care se numara si Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Livio, Raoul Russu, Pagal, Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Vika Jigulina, The Model, Dan Ene si multi altii, dar si cu DJi internationali precum Satoshi Tomiie, simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm, Tom Clark si multi altii.
Anul 2010 i-a adus propriul show de radio la One Underground [www.oneunderground.ro], cel mai bun radio de underground din Romania, cat si 2 warmup-uri de exceptie pentru 2 DJi de talie mondiala: Mark Knight si Nic Fanciulli.
Seturile semnate Mano se pot asculta Joi de la 18:00 la One Underground [www.oneunderground.ro] cat si ca Guest lunar Crossworld Records Podcast pe Deep Vibes (UK).

?Vlad N

Vlad N si-a descoperit pasiunea pentru muzica electronica la varsta de 15 ani cand a ascultat o compilatie cumparata imprena cu o revista. Dupa mai multe petreceri la care a luat parte ca ascultator si-a dat seama ca pasiunea trebuie sa treaca la alt nivel. A ajuns sa mixeze in cateva cluburi importante din Iasi si din imprejurimi cum ar fi Versus, Hypnotic, XS, Embargo, London Pub, City Cafe, Relaxa.
A avut aparitii la mai multe radiouri: One Underground, Deep Vibes UK, Nights.RO Radio, Radio Vox T.
A ajuns in finala Zeedo DJ Contest iar in Ianuarie 2011 si-a lansat primul ep, numit “flowing rhythm” la labelul Crossworld Records.

?Kolegu

Kolegu pe numele adevarat Florin Cretulescu s-a nascut in Iasi pe 11 aprilie 1986 ! Pasiunea pentru muzica electronica este descoperita la varsta de 16 ani iar dupa cativa ani a decis sa treaca mai departe de la ascultator de muzica la Dj-ing. Incepe prin a mixa la petreceri private si prin diferite cluburi: Tnt Club Iasi , The Corner Pascani , Club Paradise , Intim Caffe , Swish Lounge Golden Bar , For Fun (Tech House Party),Club Embargo,Xs Club Iasi . In 2010 ia nastere proiectul numit “Tech Zone” al carui organizator este ! Genurile abordate sunt:tech-house, deep-house, groove, old-school, funk, jazzy & deep-chill.

?Dubsons

Dubsons, adica TDK si Robert , formeaza unul din cele mai noi proiecte muzicale de pe scena underground actuala.
Primul lor ep a fost semnat la Dot ONE Records ( Bafana , Trommel, I am busy, Je t’ecoute ), Bafana intrand in top 100 Beatport Deep House , pe locul 59.
Al doilea ep, iesit in colaborare cu Ametist Records ( Germany ), Dubsons-Not That contine o piesa originala + 2 remixuri ( Thorsten Hammer , Belfie&Toche und Macro Vibes ).Remixul semnat Belfie&Toche und Macro Vibes a fost in top 100 Beatport Deep House, pe locul 23.
Productiile lor se gasesc in seturi ale unor dj precum : Marco Carola , Mikalogic , Narcissa , Tom Novy , Thorsten Hammer etc.

?Iulian P (warm up)

Iulian P pe numele adevarat Plop Iulian Andrei a vazut lumina zilei pe 20 Februarie 1990 si a descoperit cealalta lumina, lumina muzicii electronice undeva in 2008. Pe acea vreme obisnuia sa frecventeze Ravers (ex Groove) la petrecerile organizate de Inner, Moto, Phaser lips, etc. Imediat dupa, pasiunea pentru aceasta muzica si-a facut aparitia, facandu-l pe Iulian sa inceapa sa se dedice acestui lucru, cautand zi de zi diferite piese, realeasuri si unrealeasuri schimband in acelasi timp cu diferite nume ale Iasului, cat si din afara lui. Dupa o vreme a inceput sa puna muzica la diferite “locatii” in Iasi si anume (Picasso, Palace cafe, etc), alaturi de colegul sau Maz (Mazilu Eduard). Nu produce muzica pentru ca spune el “Nu vreau sa ma axez pe asta”, dar din ce ne-a demonstrat, are o cultura muzicala foarte vasta. Nu de mult timp a inceput sa intre in vorba cu mari nume a scenei romanesti a muzicii techno / house, indemnandu-l mai mult spre acest drum. Nu are un gen muzical batut in cuie, dar ceea ce urmeaza el ar fi un deep house destul de dark spre techno, cu un groove anume zice el. Ca artisti preferati se numara Rhadoo, Pedro, Raresh [arpiar], Negru, Ali Nasser, Praslea, Priku.

Pret Bilet: 10 Ron

[fblikebutton]
tech-zone-4-2-11

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top