Stiri

TeddyBar suplineste timpul alocat de catre parintii cresterii copiilor

Traim intr-o lume care functioneaza pe repede inainte. Uneori suntem obligati sa sacrificam oameni dragi, emotii si sentimente sa ne putem realiza material, iar la ora bilantului regretam amarnic ceea ce am pierdut.
La fel procedam si cu copiii nostri. Ca sa le putem asigura o locuinta confortabila, hainute, jucarii, alimente de calitate trebuie sa muncim. Ei ajung sa ne urasca serviciile fiindca ne intoarcem acasa nervosi, obositi, ii lasam mult timp singuri, nu mai avem timp sa le spunem basme sau sa ne jucam impreuna. Unii parinti recurg la scoala dupa scoala, meditarori platiti, fel si fel de activitati puse pe umerii copiilor, unele mai extenuante ca altele fiindca nu stiu de teddybar.ro.

Mi se rupe inima cand vad la televizor cum cel mic a fost lasat in grija unei persoane platite regeste, iar acesta il bate si il cearta, incat micutul este timorat cand parintii pleaca. O colega mi-a povestit cum l-a lasat pe cel mic in grija bunicutei care era in varsta si fara rabdare, iar acesta il lasa toata ziua la televizor, astfel incat acum are probleme serioase cu vorbirea si il duce la psiholog. Plateste scump faptul ca nu a cautat o atmosfera familiala, vesela si linistita intr-o institutie cu personal calificat unde el sa se joace si sa comunice alaturi de alti copii de varsta lui. Si-a sacrificat copilul pentru cariera si a ales cea mai ieftina si paguboasa metoda. Tarele psihice sunt greu de reparat. Simtindu-se nebagat in seama copilul protesteaza in felul sau incetinindu-si dezvoltarea. Am studiat cu atentie nevoile de atentie si iubire ale copiilor. Cei aflati cu mamele se alintau la pieptul lor, le priveau in ochi, cei care erau insotiti de bone incercau aceleasi gesturi de intimitate, dar erau indepartati si sufereau si mai mult.

Conceptul teddybar satisface curiozitatea innascuta a copilului dumneavostra si dorinta lui de a invata.Personal specializat, cu rabdare proverbiala stimuleaza copilul sa puna intrebari si raspunde intrebarilor lui pe inteles. Acolo se face mai mult decat putem noi, parintii, oferi, cand ne intoarcem cu o durere ingrozitoare de cap de la serviciu si mai avem de lucru si acasa si trebuie si curatenie in casa sau mancare. In acele moment delicate impunem tacerea copiilor nostri, apoi suferim cand se instraineaza. In cadrul programului amintit mai sus copiii sunt antrenati si stimulati sa se dezvolte prin activitatile placute, provocarile-divertisment, cursurile utile care se desfasoara pentru ei.

Cu multa dragoste copii sunt initiati in studiul intensiv al limbilor engleza si germana utilizandu-se programe multimedia, astfel incat copilul dumneavoastra va fi capabil sa se uite la desene animate in aceste limbi, fara traducere. Personalul care se ocupa de beneficiarii programalui are studii superioare, vechime in invatamant si cele mai bune rezultate in educatie.
Au fost alesi cei mai buni profesori dintre cei mai buni. Programul Teddybar este structurat pe grupe de varsta astfel:

-cresa. Copilul se simte aici ca acasa, iar comportamentul personalului nu se deosebeste de cel parintesc.
-pentru gradinita. Nu este tipul acela de gradinita in care copilul plange si nu se dezlipeste de parinte cand este dus dimineata, ci locatia in care cel mic se duce cu dragoste.
-scoala primara, universul mirific in care cel mic nu simte regulamentul cazon si atmosfera de institutie.
-scoala dupa scoala. Aici a face temele reprezinta o bucurie.
Exista de asemenea si un program de vara pentru copiii cu parinti activi si pentru ca legatura cu scoala sa nu fie intrerupta total in timpul vacantei.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top