Diverse

Telefonul se mentine sanatos cu husa

Omul are nevoie de un regim de viata echilibrat, sa se mentina sanatos, iar telefonul bun si scump de o husa de calitate premium. Sigur ca se imbolnavesc grav si telefoanele noastre, atat de grav, incat nu mai pot fi reparate. Lasi telefonul in buzunarul de la geanta langa forfecuta de unghii sau o moneda metalica, iar zgaltaitul autobuzului face ca metalul sa ii zgarie ecranul perfect. Incet-incet pot aparea si fisurile si functionarea telefonului, imaginea lui, memoria si calitatea pozelor sunt afectate.

Scoti telefonul din geanta, sa raspunzi la apel, fiindca te gandesti ca este o urgenta si afara bureaza. Stropii reci de apa cad pe dispozitivul scos de la caldura. Ecranul se abureste, apa patrunde in circuitele sale.

Sunt atatia factori agresivi pe capul lui, incat te miri cum de a rezistat pana acum fara husa.

Scapi telefonul din mana pe gresie. Auzi impactul si te sperii. Daca ai comandat insa Huse Samsung Galaxy a20e stai fara grija, fiindca materialul moale absoarbe socul si vei vedea ca si zgomotul cazaturii este mult mai usor.

Da, BrandGsm.ro se grabeste intotdeauna pentru clientii sai, adica incepe sa faca rost de huse, din momentul in care noile telefoane sunt in teste. Astazi daca ai comandat telefonul, poti sa intri pe site-ul magazinului celor 3 000 de huse telefoane frumoase si elegante si sa comanzi si imbracaminte pentru el, de la cei care isi dau tot interesul, sa iti securizeze dispozitivele.

Fie ca ai un telefon scump sau ieftin, nu te poti lipsi de el si trebuie neaparat sa comanzi 3-4 huse a20e pentru el, sa ai de schimb.

BrandGsm este cel mai solicitat magazin de huse, fiindca:

-cumparaturile se fac foarte usor, nu necesita deplasare de la birou sau de la domiciliu. Intri pe site, treci in revista modelele care se potrivesc telefonului tau, plasezi comanda si scrii adresa de livrare. Nu trec mai mult de 3 zile de la umplerea cosului electronic, pana la primirea produselor.

-husele sunt originale si au o durata mare de viata. Ele isi mentin aspectul de la cumparare si 1-2 ani. In acesta perioada, telefonul este asigurat de lichidele care ar putea cadea accidental pe display, de lovituri, zgarieturi, diferentele de temperatura.

-ele vin perfect pe telefon si poti butona fara sa fii incomodat cat vrei si unde vrei. Decupajul perfect din dreptul butoanelor face ca accesibilitatea la toate functiile sa fie de 100%.

-pretul lor este cuprins intre 30-75 de lei si acesta investitie iti salveaza cei 2000 de lei dati pe telefon, plus contactele si informatiile, care iti pot aduce venituri si mai mari.

De cand i-am descoperit numai de la ei imi comand husele, fiindca gasesc toate culorile si pot alege o husa originala, nu cum vad la tot pasul prin magazinele banale sau pe alte telefoane.

Husele sunt nemaipomenit de importante, daca ne dorim telefoane functionale si care arata impecabil. Ele nu costa mult, nu sunt grele si se cumpara cu un click, in mai putin de 10 minute.

Referitor la culori, BrandGsm.ro are in stoc huse de toate culorile pentru toate telefoanele.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top