Stiri

Terenurile de fotbal cu gazon artificial sunt preferate în Iaşi de jucătorii amatori

gazon artificial iarba

Primăvara este aproape şi nevoie de mişcare în aer liber se resimte tot mai mult în viaţa fiecăruia dintre noi. Opţiunile de mişcare sunt destul de numeroase, dar astăzi vom discuta despre preferinţele jucătorilor amatori din Iaşi de a ieşi la fotbal pe unul din multiplele terenuri amenajate cu gazon artificial sintetic.

Gazonul artificial sintetic reprezintă alternativa la iarba naturală, oferind mult mai multe avantaje. Iarba sintetică a evoluat de-a lungul anilor pentru a înlocui gazonul natural și este foarte benefică în ceea ce privește beneficiile utilizării. Gazonul artificial este ușor de întreținut și permite mulți ani de utilizare.

Există numeroase terenuri de fotbal şi tenis de câmp amenajate cu gazon sintetic în Iaşi şi în localităţile învecinate.

Gazonul sintetic a început să fie produs din cauza problemelor în utilizarea și crearea gazonului natural.

Gazonul sintetic este mult mai durabil decât iarba naturală. Naturalul este întotdeauna preferat, dar cu iarba artificială, investiția ta unică te va menține confortabil mulți ani de acum înainte.

Nu te lăsa intimidat de costul gazonului artificial, pentru că prețul este destul de mic, iar pe viitor nu necesită cheltuieli recurente. Terenurile sportive, marginile piscinelor, balcoanele, terasele, grădinile, hotelurile, restaurantele, pot obține o întindere nesfârșită de verdeață cu ajutorul acestuia.

Avantajele gazonului artificial pentru terenul de fotbal

Beneficiile gazonului artificial sunt destul de mari. Acum să ne uităm la ele în ordine.

Gazonul artificial este durabil

În domeniul sportului și al amenajării teritoriului, gazonul artificial permite utilizarea sa timp de cel puțin 10-15 ani dacă sunt respectate instrucțiunile de utilizare. Această perioadă este destul de avantajoasă în comparație cu iarba naturală. Folosirea aceluiași produs ani de zile generează profit pe termen lung.

Costurile de întreținere sunt mici

Deși iarba artificială este considerată mai scumpă decât iarba naturală, pe termen lung, costul gazonului artificial va fi mult mai mic. În cazul ierbii naturale sunt necesare costuri suplimentare de întreținere precum irigarea, fertilizarea, cosirea. Aceste costuri vor depăși suma pe care o vei cheltui pe gazon artificial pe termen lung. Cu iarba artificială, costurile de întreținere sunt foarte mici și nu trebuie să îți faci griji cu privire la costuri și lucrări precum fertilizarea sau cosirea.

Neafectat de evenimente naturale

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale gazonului natural folosit pe terenurile de fotbal este reprezentat de ploaie sau de ninsoare. În același timp, culorile ierbii naturale devin galbene pe vreme însorită și, prin urmare, iarba naturală nu își poate menține aspectul verde. Gazonul sintetic permite folosirea pe vreme ploioasă, nu este afectat de razele soarelui. Acest lucru îi permite să creeze un teren care poate fi folosit în toate condițiile.

Ușor de aplicat

Una dintre cele mai importante sarcini în aplicarea gazonului artificial este pregătirea terenului existent. Pentru ca iarba sintetică să arate sănătos și frumos, solul trebuie sa fie potrivit pentru ea. Dacă lucrările de infrastructură sunt făcute corespunzător, instalarea unui teren de fotbal din iarbă artificială este foarte facilă.

HATTRICK SPORT este o firmă locală din Moldova care are la activ amenajarea a peste 450 de terenuri sportive cu gazon artificial sintetic, atât pentru investitori privaţi cât şi pentru instituţii ale statului român.

SINGURA COMPANIE DIN ROMÂNIA MEMBRĂ A ESTC

ESTC (EMEA Synthetic Turf Council) este asociaţia reprezentativă a industriei de gazon artificial sintetic și este organismul prin care firmele din industrie se pot promova, dezvolta, crește și reprezenta. ESTC este Vocea Industriei și ţintește să își îndeplinească cu succes rolul prin mijloace de strânsă colaborare cu toate părţile implicate: membri, utilizatori, asociaţii sportive și organe legislative.

SC HATTRICK SPORT SRL este PRIMA și SINGURA firmă din România membră a ESTC, alături de mari firme internaţionale precum:  Greenfields,  SMG,  FieldTurf,  JutaGrass,  Limonta,  LanoSports,  ItalGreenSit-in SportMondoCondor Grass.

HATTRICK SPORT a fost acceptată ca membru a Consiliului de Gazon Sintetic ESTC în anul 2020.

Prin aderarea HATTRICK SPORT la această organizaţie, firmei îi sunt recunoscute eforturile de a fi printre cele mai bune companii din industria gazonului artificial din Europa.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top