Stiri

“That’s Amore” – cel mai nou restaurant cu specific italian de la Palas

"That's Amore" - cel mai nou restaurant cu specific italian de la PalasPentru pasionaţii gastronomiilor internaţionale, Palas Mall aduce mai aproape bucătăria italiană autentică. That’s Amore – Pizzeria e Ristorante este cea mai nouă locaţie inaugurată în ansamblul Palas, situată la parterul clădirii United Business Center 2, în apropierea Hotelului International.
În atmosfera intimă, cu influenţe ale romantismului italian, That’s Amore le oferă tuturor clienţilor experienţa culinară din peninsulă. Ieşenii şi nu numai care adoră pizza pot alege din 27 de sortimente, realizate după reţete originale, cu sosuri italiene veritabile. Frământată de mâinile pricepute ale unui bucătar italian, cu peste 10 ani de experienţă, asezonată cu cele mai proaspete ingrediente și coaptă într-un cuptor cu lemne, pizza That`s Amore este un răsfăţ pentru papilele gustative, indiferent de preferinţe.

"That's Amore" - cel mai nou restaurant cu specific italian de la Palas

Noul restaurant este şi locul în care clienţii găsesc un meniu dedicat artei culinare italiene, ce include faimoasa lasagna la cuptor şi vestitele paste rigatoni, penette şi spaghetti. Tot aici, gurmanzii vor fi răsfăţaţi cu preparate aromate: risotto cu pere, gorgonzola şi nuci sau tartă cu spanac. Pentru amatorii de deserturi italiene, That`s Amore propune tiramisu, tarta din cremă de ciocolată şi alune, tarta cu fructe şi multe alte delicii.

"That's Amore" - cel mai nou restaurant cu specific italian de la Palas

Pentru a le oferi clienţilor savoarea gastronomiei din peninsulă, bucătarii That`s Amore folosesc ingrediente de cea mai bună calitate, aduse de la producători italieni: prosciutto, anşoa, mozzarella, pesto etc. Pentru un plus de savoare, felurile de mâncare sunt condimentate cu oregano, rozmarin şi busuioc, întocmai cu reţetele autentice.

"That's Amore" - cel mai nou restaurant cu specific italian de la Palas

That`s Amore, noul restaurant din ansamblul Palas, îi aşteaptă pe ieşeni să descopere dragostea pentru bucătăria italiană!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top