Stiri

Top 3 Aplicații de Pariuri din România

Pariurile sportive pe mobil sunt acum mai accesibile ca niciodată. Tehnologia a ajuns într-un punct în care o experiență mobilă de pariere este exact cum ar trebui să fie – ușoară și plăcută. Cu toate acestea, nu toate aplicațiile mobile sunt la nivelul optim de performanță, dar am pregătit 3 recomandări pentru tine pe care le vei aprecia oricare ar fi nivelul tău de experiență.

Aplicații de pariuri disponibile în Google Play Store

La începutul lui 2021, Google a deschis porțile Play Store-ului pentru aplicațiile de iGaming în 15 țări, printre care și România. Înainte, Google permitea publicarea de aplicații de iGaming în Play Store doar în câteva țări din lume.

Aceste schimbări au intrat în vigoare de la 1 Martie în România, Australia, Belgia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Spania, Suedia și Statele Unite ale Americii.

Operatorii de pariuri trebuie să-și treacă aplicațiile printr-un proces de selecție în fiecare dintre aceste țări. Companiile de iGaming au de completat o cerere și fiecare aplicație trebuie să respecte toate legile și standardele din fiecare țară, iar România este una dintre puținele piețe de pariuri din lume reglementate.

Până în prima jumătate a acestui an, operatorii de jocuri de noroc erau nevoiți să adauge o pagină specială pe site-ul lor de pariuri pentru aplicațiile Android. Aici întâlneai (și încă întâlnești) un ghid pas cu pas cum să descarci apk-ul și să-l instalezi, dar acum unii operatori au început să adauge aplicațiile și în Google Play Store, ceea ce contribuie și la creșterea numărului de utilizatori Android, în pondere destul de mare în România.

Cele mai bune aplicații de pariuri

Alegerea unei opțiuni pe care să o poți numi „cea mai bună” va fi întotdeauna o misiune aproape imposibilă când vine vorba de pariuri sportive pentru că fiecare utilizator poate urmări lucruri diferite.

În acest articol am decis să facem o trecere în revistă a celor mai bune aplicații de pariuri (Android și iOS) pe baza unor factori de interes pentru utilizatori: cote și piețe, interfață și navigare, și pariuri live. Când evaluezi care sunt cele mai bune case de pariuri, aplicația mobilă ar trebui să fie un considerent important.

Am ales aplicații care sunt bune din toate aceste puncte de vedere, dar vom prezenta câte o opțiune care excelează la fiecare capitol, deși probabil te-ai putea mulțumi cu oricare dintre acestea. Pentru a completa imaginea de ansamblu a utilizatorilor asupra aplicațiilor, vom prezenta ratingul din App Store, deocamdată nu toate aplicațiile sunt adăugate și în Google Play Store.

Cote și Piețe – Betano

Rating 4.8 în App Store

Betano este una dintre cele mai bune case de pariuri din România când vine vorba de cote și piețe, așa că nu e surprinzător să găsim recenzii excelente și din partea utilizatorilor. Chiar dacă unii competitori oferă un design mai modern, per total e greu să concurezi cu ce oferă aplicația Betano.

Interfață și Navigare – Sportingbet

Rating 4.7 în App Store

Designul simplu și intuitiv al site-ului Sportingbet este transferat foarte bine și în cadrul aplicației. Este o plăcere să urmărești transmisiuni în direct în paralel cu statistici și cote în aplicația Sportingbet. Există destule aplicații cu un design plăcut și modern, dar Sportingbet oferă o interfață care este clară și ușor de utilizat de către orice nivel de jucător.

Pariuri Live – Betfair

Rating 4.7 în App Store

Se poate face un argument între importanța pariurilor live și valoarea transmisiunilor în direct, dar credem că dacă ar avea posibilitatea, orice jucător ar prefera să urmărească meciul pe un ecran cât mai mare, cu dispozitivul mobil la îndemână pentru monitorizarea cotelor și opțiunilor de pariere, fie pentru același meci sau pentru altele. Din acest motiv plasăm importanța platformei de pariuri live puțin mai sus. Betfair oferă aplicații dedicate pentru pariuri sportive și trading sportiv, așa că oferta live este fără egal. Betfair sunt maeștrii experienței de pariere live, cu opțiuni și cote unice în România în special datorită Betfair Exchange.

Nu toate aplicațiile de pariuri din România oferă o experiență excelentă, poate fi chiar foarte frustrant să folosești o aplicație care se mișcă încet de exemplu, sau care are o interfață învechită și obositoare, dar cu recomandările de mai sus ar trebui să fii mulțumit la majoritatea aspectelor importante.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top