Entertainment

Top 5 furnizori de păcănele

furnizori-pacanele

Atunci când vorbim de păcănele, cu siguranță ne vin în cap jocuri celebre precum Book of Ra sau Burning Hot, dar nu toți jucătorii știu cine furnizează aceste sloturi. Au existat de-a lungul timpului mulți furnizori de păcănele, dar nu toți au reușit să ajungă în aprecierile jucătorilor la nivel internațional. În schimb, mereu au existat și furnizori ale căror sloturi video au fost îndrăgite de majoritatea jucătorilor și care au rămas în istorie. O să îți prezint cei mai apreciați 5 furnizori de sloturi video și cele mai cunoscute și apeciate jocuri făcute de aceștia. Aceste jocuri de păcănele pot fi jucate și online pe Fortuna casino.

Furnizor cu jocuri clasice

Cu siguranță în topul furnizorilor de păcănele se află un furnizor cu jocuri clasice care a reușit să își facă un renume la nivel mondial prin jocurile pe care le-a creat de-a lungul timpului. Dacă întrebi orice jucător de păcănele ce jocuri preferă, printre acestea se vor număra cu siguranță sloturi precum Sizzling Hot, Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm.

Furnizorul care produce aceste jocuri atât de cunoscute este Novomatic. Novomatic a venit în atenția jucătorilor atât cu jocuri clasice, cât și cu jocuri cu diverse suprize. Sizzling Hot este un joc clasic de păcănele cu 5 coloane și 3 rânduri. Simobolurile sunt fructele, cum ar fi pepeni, struguri, portocale, prune sau cireșe și simbolul 7, care este cel mai vânat simbol de către jucători.

Sizzling Hot are 5 linii de plată, iar dacă reușești să prinzi cinci simboluri 7 pe o linie câștigătoare, atunci ai dat lovitura deoarece vei primi un câștig de 1000 ori cât pariul tău. Un alt joc foarte popular de la Novomatic este Book of Ra, unde simbolurile cele mai râvnite sunt cărțile și simbolul exploratorului.

Minim 3 simboluri carte vor declanșa funția specială unde vei fi recompensat cu 10 învârtiri gratuite și un simbol ales care se va extinde pe fiecare rolă pe care apare. De asemenea, Novomatic a venit și cu variante pentru aceste jocuri cu linii mai multe de plată, cu mai multe simboluri și cu mai multe învârtiri gratuite în jocul special.

Furnizor EGT

Pe locul 2 se află cu siguranță EGT. Când vorbim de furnizorul EGT ne vin imediat în minte jocuri precum Burning Hot, Shining Crown sau 40 Super Hot. Burning Hot este un joc clasic care are 5 linii de plată și conține simbolurile fructe și 7. Burning Hot se deosebește prin simbolul trifoi care poate apărea pe rolele din mijloc și se extinde pe toată rola atunci când formează o combinație câștigătoare având rolul de wild.

Furnizor NetEnt

Locul 3 este obținut de furnizorul NetEnt care vine cu jocuri precum Starburst, Twin Spin sau Gonzo’s Quest. Acest furnizor este prezent pe majoritatea site-urilor de cazino online.

Locurile 4 și 5 sunt deținute în acest top de furnizorii Play’n Go, respectiv Microgaming. Aceștia sunt prezenți doar în mediul online dar jocurilor lor sunt foarte apreciate la nivel internațional. De la furnizorul Play’n Go amintim jocuri precum Book of Death, Gemix sau Ice Joker. Microgaming este present tot în mediul online și s-a făcut cunoscut prin jocurile cu tematici cunoscute precum Game of Thrones, Jurassic Park sau Avalon.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top