Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Joi 22 Iunie 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

STIRI SCURTE:

Curs Valutar
Euro – 4.9627 Lei jos
Dolar american – 4.5433  Lei sus
Lira sterlină – 5.7773 Lei jos
Francul elveţian – 5.0622 Lei jos

Echipele românești și-au aflat adversarele din turul II preliminar al Conference League. FCSB va juca cu bulgarii de la ȚSKA 1948 Sofia. CFR Cluj va da peste turcii de la Adana Demirspor, iar Sepsi Sfântu Gheorghe va înfrunta un alt club bulgar, ȚSKA Sofia.

Cele mai lungi zboruri vor fi, din 2025, Sydney – New York și Sydney – Londra.

Daca te intereseasa toate cataloagele supermarketurilor din Romania pentru oferte si reduceri atunci ar fi bine sa arunci un ochi aici.

YouTube va testa modelul teleshopping cu canale dedicate. Noul canal, care se va deschide pe 30 iunie, va oferi companiilor o platformă de comerț live și intenționează să transmită în direct conținut de cumpărături cu aproximativ 30 de mărci la lansare, potrivit oamenilor. Este pentru prima dată când YouTube deschide un canal oficial de cumpărături în orice țară din lume. (computerblog.ro)

Explozie puternică urmată de un incendiu în centrul Parisului / Cel puțin 37 de răniți, salvatorii caută două persoane dispărute. O explozie puternică a avut loc în centrul Parisului și a fost urmată de un incendiu de proporții. Potrivit primelor informații este vorba de o acumulare de gaze, potrivit Le Figaro.

STIRI DIN IASI:

Primăria Iași vrea să dea 7,5 mil. euro pe Digital Throne, festival esports. O ecuație pe ruta Budapesta – Moscova – Skopje și multe întrebări. (Romania Libera)

Cum va arata noul Terminal al Aeroportului Iasi la interior. Noul terminal al IASI Airport va fi de zece ori mai mare decât T3, având trei niveluri: subsol, parter, etaj. Va avea VIP Lounge, Business Lounge, Spații comerciale, duty free/duty paid, cafenele, restaurante, pizzerie, cofetărie/patiserie etc.

Cvartal nou în Iaşi, cu blocuri de 15-20 de etaje, în zona Cicoarei. Două noi sensuri giratorii. Un investitor discret. Un proiect imobiliar major este pe cale de a fi aprobat de către Consiliul Local (CL). Este vorba despre 14 blocuri cu 12, 15 şi 20 de etaje în zona Cicoarei, peste drum de Spitalul Arcadia: este estimat un număr minim de 1.800 de apartamente în care ar putea locui până la 4.500 de persoane. (Ziarul de Iasi)

TOP 10 cele mai scumpe proprietăți scoase la vânzare în acest moment în România. Potrivit sursei citate, 68% sunt imobile noi, iar doar 7% sunt proprietăți istorice, iar cele mai multe se află în București (68%), urmate de Cluj, Brașov, Timiș și Constanța. APIX.ro preia analiza Imobiliare.ro și vă prezintă, mai jos, Top 10 cele mai scumpe proprietăți scoase la vânzare în acest moment în țară. (apix.ro)

Peste 300 de invenții vor fi prezentate la Expoziția Internațională „Inventica 2023”, ce va fi organizată în Sala Pașilor Pierduți. Peste 300 de invenții vor fi expuse la Expoziţia Internaţională de Invenţii „Inventica 2023”, ediție desfășurată între 21 și 23 iunie la Iaşi, în Sala Paşilor Pierduţi, din Corpul A al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI). (Stirea de Iasi)

Școală de vară „Vreau student la USV Iași”. Timp de o săptămână, peste 100 elevi se vor familiariza cu viața de student la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de a Brad” din Iași (USV), care organizează Școala de vară „Vreau student la USV Iași”, eveniment dedicat elevilor din zona de interes a universității ieșene. (reporteris.ro)

Filmul zilei: Break Point | Official Trailer | Netflix
From the team behind F1: Drive to Survive, the Netflix documentary series, Break Point returns to follows a diverse group of tennis players on and off the court as they compete in grueling slams with hopes of winning a final and even bigger dreams of becoming world number one. Break Point gets up close and personal with top players on the tennis circuit through an entire year traveling across the globe for all four Grand Slams and the ATP and WTA tours.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top