Evenimente

Top 5 Stiri din Iasi, Luni 2 Decembrie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

Oferte de Revelion 2020 in Iasi
Vezi ce oferte au restaurantele din Iasi pentru petrecerea de Revelion 2020.

10.000 de ieşeni la festivitatea de 1 Decembrie. Majestatea sa Margareta a fost în prim plan
Vremea plăcută, deşi rece, a adus în Piaţa Palatului ieri dimineaţă mult mai mulţi ieşeni decât în alţi ani: peste 10.000. La manifestări a fost prezentă şi Majestatea sa Margareta, custodele Coroanei României.

Oradea modernă
Cei mai veseli oameni, cel mai sigur oraș, cele mai multe fonduri europene atrase și lista este lungă. Totul se întâmplă în Oradea, un oraș care și-a schimbat radical fața în ultimii ani.

O masina s-a rasturnat aseara le Bulevardul Independentei din Iasi
O mașină răsturnată aseară pe Bulevardul Independenței a blocat traficul în zonă ceva timp. Au fost înregistrate două victime rănite ușor. Polițiștii care s-au prezentat la fața locului au făcut măsurători pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Primarul Iașului, Mihai Chirica anunță că telescaunul de la Ciric va fi regândit sub forma unui alt proiect
„Am reușit în sfârșit să depășim perioada de sustenabilitate care ne ținea strâns legați de această investiție. Avem planșele pentru pârtia de schi. Asta ca să vedem în ce manieră o putem implementa fără investiții majore acolo. Nu ar însemna decât câteva fundații pe care se reazămă stâlpii telescaunului și un racord electric puțin mai puternic decât cel existent.”, a spus Mihai Chirica.

In scurt timp se va deschide Mega Image pe Bd. Independentei din Iasi

Poza zilei: Cea mai înaltă clădire din lume a fost luminată în culorile tricolorului
Burj Khalifa este, astfel, de șase ori mai înaltă decât cea mai înaltă clădire din Romania.

Construcția turnului Burj Khalifa a început la 21 septembrie 2004, iar exteriorul a fost finalizat la 1 octombrie 2009. Clădirea a fost inaugurată oficial, însă, la data de 4 ianuarie 2010. Costurile totale ale proiectului sunt astronomice: 4,2 miliarde de dolari.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top