Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Marti 13 Iunie 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

STIRI SCURTE:

Curs Valutar
Euro – 4.9615 Lei jos
Dolar american – 4.6393  Lei sus
Lira sterlină – 5.7558 Lei jos
Francul elveţian – 5.1136 Lei sus

Un ceas Omega Speedmaster din 1957, vândut anul trecut cu 3,4 milioane de dolari la licitație, este fals, fiind asamblat prin metoda Frankensteiner din piese de la alte ceasuri de epocă.

În România se vând 50.000 de trotinete electrice noi pe an. Vânzările de trotinete electrice au crescut, în ultimul an, cu aproximativ 10%, în România. În același timp, prețul mediu de vânzare per unitate a scăzut cu cel puțin 10%, în condițiile ieftinirii materiilor prime. Anual, românii cumpără circa 50.000 de trotinete electrice noi. (connect.ro)

STIRI DIN IASI:

Greva a încetat: câţi bani vor câştiga în plus angajaţii din învăţământ de la 1 iunie şi de anul viitor. (Ziarul de Iasi)

Panourile fotovoltaice: cât dă statul şi cât trebuie să mai pună fiecare ieşean care participă la programul „Casa Verde”. (Ziarul de Iasi)

Un actor cunoscut în toată România s-a căsătorit în weekend, la Iași! Jador a fost invitatul special, iar nunta a fost ca între vedete. Petronel Gongeanu, un actor cunoscut deja în toată România datorită rolului pe care îl joacă în serialul „Moldovenii”, s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii sale, Diana. Nunta a avut loc la Iași și a fost extrem de extravagantă, printre invitați numărându-se și vedete. (bzi.ro)

Încep să fie date jos schelele de la Policlinica de pe Lăpușneanu: lucrările au intrat în faza finală. Lucrările la clădirea Policlinicii de Stomatologie Infantilă, de pe str. Lăpușneanu, au intrat pe ultima sută de metri: unele schele au fost deja date jos în zonele unde finisajele exterioare au fost finalizate. (apix.ro)

A fost semnată autorizația de construire pentru Sala Polivalentă „Regina Maria”. În cursul zilei de luni, 12 iunie 2023, primarul Mihai Chirica a semnat autorizația de construire pentru Sala Polivalentă „Regina Maria”. (Stirea de Iasi)

Filmul zilei: DELETE ? Netflix

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top