Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 27 Noiembrie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

De azi puteți vedea, pe Netflix, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, “The Irishman”, regizat de Martin Scorsese
Cu o distribuție de excepție, filmul spune povestea șoferului de camion Frank Sheeran, interpretat de Robert de Niro, care se implică în crima organizată alături de puternicul lider de sindicat Jimmy Hoffa, interpretat de Al Pacino.

Pe 29 Noiembrie se deschide magazinul Mango in Palas Mall Iasi
Din 29 noiembrie, cel mai asteptat brand din lume, celebrul retailer Mango, isi va deschide portile in Palas Mall la etajul 2, langa H&M.

Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD
Iar preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu este preşedinte interimar. Dăncilă a declarat că a înţeles opinia colegilor şi că este necesară o resetare a partidului. Dăncilă: Nu este un gest de slăbiciune, este un gest de demnitate/ Ciolacu a anunţat noua formulă de conducere.

A început montarea roții panoramice. Au fost aduse și mașinuțe în Centrul Iașului
Pietonalul Ştefan cel Mare va fi extins până la Casa Modei şi pe str. I.C. Brătianu pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Acum se amenajează Orășelul Copiilor. Roata panoramică a început să fie montată. Aceasta are 30 de metri înălțime.

Oferte de Revelion 2020 in Iasi
Vezi ce oferte au restaurantele din Iasi pentru petrecerea de Revelion 2020.

Iluminatul festiv va fi aprins în Iași pe 30 noiembrie
Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat că iluminatul festiv va fi aprins în acest an sâmbătă, 30 noiembrie. Primele ornamente care vor fi deschise vor fi cele din centrul Iaşi şi apoi, treptat, cele din cartiere.
În centrul Iaşului, pe pietonalul Ştefan cel Mare, va avea loc Târgul de Crăciun, iar Primăria spune că, faţă de anii precedenţi, evenimentele vor fi mult mai „vizibile“.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top