Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Vineri 22 Noiembrie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

A inceput Black Friday la Orange! Oferte bune la telefoane mobile, abonamente, portari si chiar prelungiri de abonamente. Toate detaliile despre Black Friday de la Orange le gasiti aici.

Ford Iasi are oferte interesante de Black Friday
Cei de la Ford Iasi dau un avantaj client de pana la 9200 Euro, daca esti interesat de o masina noua de la Ford, ar trebui sa le faci o vizita.

Alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Tot ce trebuie să știi despre votul din 24 noiembrie!
Românii sunt așteptați la vot, în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019, pe 24 noiembrie, zi în care va fi decis următorul președinte al României. Klaus Iohannis, actualul președinte al țării, care este susținut de PNL, şi Viorica Dăncilă, fost premier și candidat al PSD, se confruntă în cel de-al doilea tur de scrutin.

answear.ro

Centura Iașului: o nouă amânare pentru deschiderea ofertelor
Compania de autostrăzi a amânat din nou termenul de deschidere a ofertelor pentru realizarea variantei de trafic greu a Iașului, șosea de „centură” care se suprapune cu bld. Poitiers și str. Trei Fântâni.

Nu s-a inscris nici o firma la licitatia pentru lucrarile de refacere a Garii Internationale
O nouă licitaţie pentru achiziţionarea acestor servicii urmează să aibă loc, valoarea estimată fiind de 57.474 lei. Ofertele pot fi depuse până pe 3 decembrie. Câştigătorul desemnat va avea la dispoziţie 45 de zile pentru întocmirea documentelor.

Municipalitatea pregătește modernizarea șoselei Bucium și a drumului spre Aeroport
Licitația, care a avut o prevedere bugetară 590.000 lei, fără TVA, a atras nu mai puțin de 12 oferte. După finalizarea evaluării tehnice și financiare, contractul a fost semnat cu SC Nordic Vision SRL, contra unei sume de 200.000 lei, fără TVA (238.00 lei, cu TVA), câte 100.000 lei, fără TVA, pentru fiecare din cele două artere.

Oferte de Revelion 2020 in Iasi
Vezi ce oferte au restaurantele din Iasi pentru petrecerea de Revelion 2020.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top