Stiri

Topul știrilor din Iași, Marti 9 Ianuarie 2024

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Whatsapp.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate.

CURS VALUTAR

Euro – 4.9704 Lei sus
Dolar american – 4.5823 Lei sus
Lira sterlină – 5.6837 Lei jos
Francul elveţian – 5.1557 Lei sus

Fii și tu sponsor al newsletter-ului și poți să ajungi la peste 3000 oameni care îl citesc săptămânal. Newsletter-ul e gratuit, dar informațiile sunt neprețuite. Trimite-mi un mail pe adresa contact@iasi4u.ro și hai să discutăm!

STIRI SCURTE

Hidroelectrica a devenit cea mai valoroasă companie românească, cu o capitalizare bursieră de 59,96 miliarde lei (12,06 miliarde euro). (Profit.ro)

Tesla și BYD vor rămâne în fața Volkswagen ani buni în domeniul vânzărilor de mașini electrice. Analiștii Bloomberg consideră că producătorii de vehicule electrice Tesla și BYD vor rămâne ani buni în fruntea clasamentului mondial al vânzărilor de astfel de mașini. (Economica.net)

Cinci drumuri naționale sunt închise circulației, marți dimineața, în județele Iași, Botoșani, Neamț, Vaslui și Vrancea, din cauza zăpezii. Restricții de tonaj pe alte trei drumuri, inclusiv spre vama Albița. Toate porturile de la Marea Neagră sunt închise. (biziday.ro)

STIRI DIN IASI

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, întrunit în şedinţă extraordinară, a decis suspendarea cursurilor pentru marţi în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, din cauza vremii nefavorabile. (News.ro)

Jale pe Aeroportul Iaşi: Curse anulate şi întârzieri de peste 840 de minute. Mai multe curse cu întârzieri și trei anulate până luni la ora 16.30 la Aeroportul Iaşi (la plecări). (Ziarul de Iasi)

Anunț important de la Aeroportul Iași, ce zobururi sunt anulate sau reprogramate din cauza contiilor meteo nefavorabile.

Zăpada şi lentoarea Primăriei au revoltat ieri Iaşul. „O zi pe an avem iarnă şi nici atunci nu vă descurcaţi!” Modul în care Primăria Iaşi a gestionat efectele ninsorilor de ieri a stârnit revolta a numeroşi ieşeni. Oraşul a fost paralizat din punct de vedere al transportului: traficul rutier a avut blocaje în toate zonele, iar transportul public a funcţionat pe avarie. Nici pietonii nu au avut o viaţă mai uşoară: pe trotuare s-a circulat cu mari greutăţi, iar, pe alocuri, deveniseră impracticabile. În faţa numeroaselor critici, Primăria a susţinut că a intervenit pentru deszăpezire. (Ziarul de Iasi)

Filmul zilei: MICKEY’S MOUSE TRAP FILM TEASER TRAILER (2024) – FIRST EVER MICKEY MOUSE HORROR FILM!!!!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top