Stiri

Tot ce trebuie să ştii despre duşurile incastrate

Te găseşti în punctul în care trebuie să achiziţionezi şi să montezi duşul şi bateria pentru duş pentru a duce la capăt proiectul de amenajare a băii.

Pentru că pe piață sunt disponibile numeroase tipuri de variante pentru duș, achiziționarea celui potrivit pentru baia ta poate fi o provocare. Pentru a-ţi face sarcina mai uşoară ne-am gândit să ne oprim asupra sistemului cu duș incastrat şi să analizăm în rândurile următoare aspectele pe care trebuie să le urmăreşti.

Tipuri de sisteme de duș

Înainte să dezvăluim mai multe aspecte despre avantajele sanitarelor încastrate, dar şi despre cele mai moderne sisteme de dus încastrate găsite la NeaKaisa, ne vom opri asupra tipurilor de sisteme de duș disponibile pe piaţă.

Cele mai cunoscute sisteme de duș sunt cele formate din coloane care sunt formate din baterie, pălărie şi furtun de duș cu pară. Acestea se montează pe perete, sunt foarte eficiente şi foarte versatile. O altă soluție pentru duș sunt panelurile cu hidromasaj. Acestea sunt în tendinţe, furnizând un aer modern băilor în care sunt montate, dar și un confort sporit în utilizare datorită sistemelor de hidromasaj. Sistemele de duș încastrate sunt instalaţii complexe și presupun o baterie duș încastrată care se montează pe perete și un corp îngropat care are rol de divertor ascuns în perete. Practic, de la aceste echipamente sunt vizibile doar părţile funcţionale, dând un aer minimalist amenajării. Au estetică ridicată şi eficiență sporită, motiv pentru care au și căpătat într-un timp atât de scurt o popularitate atât de mare.

Avantajele unui duş încastrat

Primul şi cel mai mare beneficiu este de natură estetică. Un sistem cu baterie duș încastrată este unul minimalist, modern, sofisticat. Tehnologia încastrată ce se găsește în spatele peretelui dezvoltată de cei mai mari producători – Grohe, Hansgrohe, Kludi – oferă soluţii numeroase şi variate de amenajare. Sistemele încastrate nu vin doar cu estetică ridicată, dar şi funcțională. Cele mai multe dintre soluţiile oferite de NeaKaisa sunt prevăzute cu termostate care asigură flux constant de apă la temperatura optimă. Sistemele moderne vin cu opţiuni de reglare a jetului de apă, astfel fiecare duș se transformă într-o experienţă unică. Personalizarea jetului de apă este, în cele mai multe cazuri, o activitate realizată printr-o simplă apăsare de buton.

Duşul încastrat poate fi combinat cu o cabină de duș walk-in şi rigole de scurgere cu design modern, pentru a amenaja un spațiu dedicat relaxării. Acest tip de amenajare este din ce în ce mai des întâlnită pentru că eficientizează spațiul disponibil, nu încarcă vizual baia și se potrivește cu designul minimalist.

Avantajele unui sistem de duș încastrat nu se rezumă la cele menționate. Fiabilitatea, modul facil de întreţinere şi curăţare, dar şi durabilitatea sunt alte detalii care să te convingă că un astfel de sistem este perfect pentru tine.

Design, aspect, finisaje

Detaliile legate de design, aspect şi finisaje sunt alte elemente ce trebuie analizate cu atenție. Elementele exterioare ale sistemului trebuie să completeze în mod natural baia, să fie compatibile cu celelalte obiecte sanitare instalate. Finisajele trebuie verificate cu atenție, producătorii consacraţi propun materiale de foarte bună calitate şi vin cu soluții care previn deteriorarea. Se bucură de curăţarea facilă şi întreţinerea lejeră.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top