Stiri

Tot ce trebuie sa stii despre statisticiile Blackjack-ului

Tot ce trebuie sa stii despre statisticiile Blackjack-ului
Indiferent din ce clasa sociala faci parte, sunt foarte sigur ca ai auzit cel putin o data de jocul Blackjack, acesta fiind unul din cele mai cunocute jocuri de noroc. In ciuda acestui fapt, Blackjack, poate fi foarte avantajos indiferent care este experienta ta in ceea ce constau orele pe care le-ai pierdut jucandu-te acest joc. De aceea daca vreodata o sa ai tendinta de a-l juca, din acest articol vei afla exact tot ceea ce trebuie sa stii despre statisticile sale, care sunt foarte importante pentru absolut orice jucator.

Asadar printre acetea, fac parte marimea pariului, rezultatul final, valoarea unei maini dar si valorile casei, toate acetea fiind foarte importante daca vrei sa stii cum sa joci Blackjack cat mai bine, evitand momentele in care iti bagi toti banii. De aceea, despre fiecare dintre aceste aspecte vei gasi mentionate cateva cuvinte in asa fel incat sa intelegi tot ce trebuie pentru a putea juca fara sa risti foarte mult.

Despre statisticiile Blackjack-ului si cum sa joci cat mai sigur

Vom incepe sa povestim despre marimea pariului, la nivelul sau fiind evidentiate momentele in care poti sa depozitezi fara sa iti risti toti banii care au fost castigati. Asadar, printr-un tabel simplu denumit Blackjack Statistici vei putea sa intelegi mult mai usor cum poti risca asigurandu-ti o suma de bani pe care sa ii ai in cazul in care vei pierde urmatorul risc.

In ceea ce consta rezultatul final, aici vei putea gasi alte doua tabele in care sa fie evidentiate sansele pentru un anumit rezultat, fie ca pierde jucatorul sau ca dealerul va termina in mana. De aceea, este foarte important sa le analizezi si sa ti cont de ele deoarece pe toata perioada in care te vei juca Blackjack va trebui fi foarte atent la rezultatul final.

Valoarea unei maini, este foarte usor de inteles deoarece se refera strict la riscul pe care il faci. Fiecare incepator are nevoie sa stie acest lucru, deoarece va putea calcula mult mai usor tot ceea ce inseamna riscurile si castigurile acestui joc.

Iar valorile casei nu reprezinta altceva decat rezultatul jocului si ce optiuni mai ai la dispozitie pentru a continua. Asadar, nu trece cu vederea nici peste aceasta statistica a Blackjackului si ai grija sa o intelegi cat mai bine, deoarece castigul tau depinde in mod clar de aceasta ultima statistica mai mult decat poti crede.

Concluzie

Ei bine, chiar daca la inceput Blackjack-ul ti se pare un joc foarte greu de jucat nu te lasa intimidat de aceste impresii deoarece dupa primele incercari vei putea observa cu adevarat ce inseamna Blackjack-ul si avantajele sale.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top