Stiri

Tragem linie și-ți povestim: De 2 ani, Wantsome…

…crește mare și crește mari, căci de-atunci a început să contruiască legături între oameni și IT. Academia prietenoasă a ieșit în lume cu intenții serioase de a face bine comunității IT din Iași și a avut grijă ca planurile să treacă rapid de pe foaie în planul realității. Astfel că, din 2017, Wantsome se prezintă ca un profesor cool, care este alături de toți cei care simt nevoia unui switch profesional sau de un upgrade al nivelului de pregătire în domeniul IT. Sprijină și crește profesioniști, prin cursuri cu practică pe bune, susținute de traineri prietenoși și super-pasionați. În 4 luni, cu un start de la 0, Wantsome croiește stofă de profesionist pentru fiecare absolvent, care ajunge pregătit și încrezător pe scaunul angajatorului, la interviu. Dar până acolo, are grijă să adauge multă pasiune în sufletul cursantului, să-l ajute să crească și personal, și să-i deschidă dialogul cu oamenii care contează. Acum 2 ani, Wantsome s-a arătat cu astfel de potențial și promisiuni ce n-au întârziat să se concretizeze. Astăzi, oamenii, poveștile și rata de angajare, sunt rezultatele ce demonstrează că Academia Prietenoasă de IT crește bine și frumos.

Ce spun numerele despre rezultate?

2 ani de Academia Prietenoasă de IT înseamnă 11 cursuri ținute de 29 de traineri cu peste 10 ani experiență. Înseamnă peste 350 de absolvenți, dintre care 44,4 % femei. Înseamnă o rată de angajare de peste 70%. Cursanții Wantsome provin din domenii diverse, precum: IT & Inginerie (33%), Business Management (6%), Customer Support (9%), Finanțe Bănci (7,5%), Marketing, Advertising și PR (5%), Medical (4%) sau Servicii (11%). Dar mai presus de toate, numerele demonstrează ce înseamnă încrederea oamenilor într-un proiect cu intenții sănătoase pentru comunitate.

Impactul Wantsome asupra comunității din Iași și din alte orașe:

Ce ne dorim de la al treilea an de Wantsome?

Am suflat în lumânări și ne-am promis așa: Ne dorim s-avem în continuare de împărtășit povești frumoase și visuri împlinite la a căror realizare am contribuit și noi. Dacă intuiția îți spune că dorința ta se leagă într-un fel de a noastră, te sfătuim să o asculți și să verifici că nu te înșală. Din experiență, îți spunem că nu. Dar mai bine intră tu pe www.wantsome.ro, alege cursul care ți se potrivește și înarmează-te cu voință și curaj pentru schimbările care urmează! De parcurs, are grijă Wantsome! Dacă tot am încheiat cu tort, hai, să fie un an IT-licious!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top