Evenimente

Trupa de teatru și improvizaţie IDIOT @ Arte Bar, 17 iulie

afis-idiotPe data de 17 iulie, Trupa de teatru și improvizație IDIOT împlinește trei ani de la prima reprezentanție. IDIOT este singura trupă din Moldova care a îndrăznit să abordeze acest gen: teatrul de improvizaţie. Regulile unui astfel de spectacol sunt foarte simple: publicul este cel care decide ce personaje apar sau unde se desfăşoară acţiunea, iar actorii sunt înarmaţi cu mult curaj, bună dispoziţie, umor și intră pe scenă fără să ştie ce urmează să se întâmple. Nu au regizor în spate, text în cap sau decor pe pereţi, iar singura lor recuzită este bunul simţ.

Evenimentul de joi seara va avea doi invitați speciali, Cosmin Vaman și Alexandra Andrei. Actorii vor improviza un spectacol cu aromă de aniversare pe ritmurile clasice de chitară, combinate cu producția lui Alin Plămădeală, a.k.a. Kp SEK, la pad-ul electronic.

Adună-ți gașca de prieteni, pregătiți-vă să râdeți cu poftă, să vă bucurați și să constuiți noi amintiri alături de IDIOT pe fundalul unui show memorabil! Alegeți-vă un reprezentant al distracției și îndemnați-l să suni la 0741 351 382 pentru a vă face o rezervare!

afis-idiot

Cei patru actori, Alexandru Petrila, Theodor Ivan, Codrin Dănilă și Ovidiu Ivan, împreună cu Mitruț Peiu, cel care susține live ilustrația muzicală la chitară, își onorează tradiția de a juca în fiecare duminică în Arte Bar, dar își dedică prestația artistică și altor evenimente culturale sau de entertainment.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top