Evenimente

Turneul Vloggerilor 2018

Global Events organizează în premieră Turneul vloggerilor, eveniment ce va avea loc în mai multe orașe din țară. Turneul ajunge și la București, pe 18 noiembrie 2018, la Sala Palatului.

Primul turneu al vloggerilor va ajunge în principalele orașe ale țării, iar cei mai cunoscuți vloggeri ai momentului vor fi prezenți pentru a împărtăși din experiența lor în online. Turneul vloggerilor îi va reuni pe unii dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It’s Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu. Acestora li se vor alătura invitați speciali în fiecare oraș în parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timișoara, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Cluj, Marisa Paloma la Brașov, Laura Giurcanu la Iași, Vlad și Cristi Munteanu la Oradea și Ionuț Rusu la Galați.

Primul turneu al vloggerilor la nivel național le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la discuții pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveștile acestor vloggeri, informații prețioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi și tendințele din domeniu. Cum a reușit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură și desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu. Mai mult decât atât, cei care își vor achiziționa bilete cu opțiunea “meet-and-greet” vor putea sta față în față cu vloggerii preferați, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii.

Sala Polivalenta, Cluj Napoca, 11 noiembrie 2018
Sala Palatului, Bucuresti, 18 noiembrie 2018
Sala Olimpia, Timisoara, 24 noiembrie 2018
Sala Sporturilor Dunarea, Strada Stadionului, Galati, 9 decembrie 2018
Sala Polivalenta, Iasi, 10 decembrie 2018
Lux Divina, Brasov, 16 decembrie 2018
Sala Polivalenta, Craiova, 20 decembrie 2018
Arena Antonio Alexe, Oradea, 22 decembrie 2018

Accesul la “Turul Vloggerilor” se face in baza biletului, astfel preturile sunt urmatoarele:
Categoria I – 150 lei
Categoria II – 120 lei
Categoria III – 100 lei
Categoria IV – 80 lei
Categoria V – 65 lei
Categoria VI – 45 lei
Meet & Greet (valabile DOAR cu bilet de acces la spectacol) – 50 lei

Biletele le gasiti online pe entertix.ro.

Primul turneu al vloggerilor la nivel național le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de discuție pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveștile acestor vloggeri, informații prețioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi și tendințele din domeniu. Cum a reușit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură și desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu. Mai mult decât atât, cei care își vor achiziționa bilete cu opțiunea „meet-and-greet” vor putea sta față în față cu vloggerii preferați, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii. Biletele “meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv.

Nu va lipsi nici muzica favorită a tinerilor, pentru că toate aceste întâlniri se vor încheia cu cântări ale celor de la 5GANG.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. mr_hercule

    October 16, 2018 at 7:14 pm

    Ii mult spus “muzica” preferata a tinerilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top