Evenimente

Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

AVmall a deschis luni 5 Noiembrie un nou showroom, care este situat pe Strada Acvila la numarul 41 in Bucuresti in zona hotelului Marriott.

Este vorba de 4 camere de auditii ce intra in componenta acestui showroom. Iin fiecare camera vom gasi foarte multe produse, incepand de la amplificatoare stereo, recivere stereo si multicanal, network player, DAC-uri, amplificatoare de casti, player portabil, casti dar si boxe si siteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar. Experienta senzoriala atat audio cat si video a fost una de exceptie atat pentru cei de la AVmall cat si pentru vizitatori,

Daca te numeri printre pasionatii de videoproiectie, esti asteptat intr-o locatie foarte speciala unde te vei putea bucura de singura camera de la noi din tara care este dedicata videoproiectiei Optoma Romania.

Aceasta camera iti va asigura o experienta nemaivazuta in videoproiectie alaturi de un sistem home cinema extrem de performant dar sa nu uitam nici de restul locatiei in care veti putea vedea foarte multe alte produse deosebite, foarte multe dintre acestea fiind chiar in premiera nationala.

Programul din timpul saptamanii, este de luni pana vineri intre orele 10-20, interval orar in care puteti vizita acest showroom de exceptie. Multumita organizatorilor programul din timpul saptamanii a fost prelungit cu inca 2 ore fata de cel initial. In cazul in care programul de luni pana vineri nu va permite sa ajungeti, showroom-ul este deschis si sambata insa doar pentru cei cu programare.

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top