Stiri

USAMV are cea mai modernă sală de Tenis din Iași

Primarul Mihai Chirica a participat astăzi, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV), la inaugurarea celei mai moderne săli de tenis din regiunea Moldovei.

Pentru această investiție au fost alocate aproximativ 3,2 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de către Ministerul Educației și Cercetări, dar și din veniturile proprii ale USAMV.

Sala are o suprafața utilă de 612 metri pătrați, din care suprafața de joc este de 260 de metri pătrați, cu gazon sintetic de cea mai bună calitate, iar prin condițiile oferite terenul de tenis va putea fi folosit de către studenții și salariații USAMV indiferent de anotimp.

Poziționată în preajma complexului sportiv al USAMV Iași, sala de tenis este dedicată orelor de sport, dar și unor manifestări sportive specifice și face parte din proiectul general de îmbunătățire a Bazei sportive a USAMV, alături de cele două terenuri de fotbal cu instalație de nocturnă și sala multifuncțională dotată corespunzător.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top