Stiri

VACANTE 2020: Idei pentru iesenii sportivi 

Exista foarte multi sportivi care adora sa calatoreasca, sa viziteze destinatii care le permit sa practice activitatile preferate, fapt pentru care exista cateva locuri in lume care sunt specifice pentru cele de vara sau de iarna.  

Astfel, daca adori sa schiezi, sa urci munti sau sa inoti, trebuie sa te informezi cu privire la locurile care iti ofera posibilitatea de a practica activitatea care iti aduce zambetul pe buze cu fiecare ocazie. Prin urmare, gaseste destinatia perfecta si echipeaza-te corespunzator, pentru a putea profita din plin de frumusetea calatoriei pe care alegi sa o faci. 

Iata care sunt cele mai populare destinatii iubite de sportivi: 

  • Muntii Alpi 

Acesti faimosi munti se intind pe suprafata a 8 tari: Italia, Germania, Franta, Elvetia, Liechtenstein, Austria si Slovenia. Astfel, daca iubesti sa escaldezi, sa ajungi in pisc, acolo unde doar oamenii curajosi si perseverenti au taria si puterea de a urca, poti alege una dintre cele 8 teritorii, care sunt spectaculoase si frumoase in felul lor. Prin urmare, acest lant muntos iti ofera posibilitatea de a alege statul din care sa pornesti expeditia pe munte, lucru care este rar intalnit.  

  • Austria 

Schiorii adora iarna, deoarece acest anotimp le pune la dispozitie numeroase partii cu diferite niveluri de dificultate pe care pot practica sportul preferat. 

Daca te numeri printre iubitorii activitatilor facute in sezonul rece, trebuie sa stii ca Austria poate reprezenta destinatia perfecta de calatorie, deoarece dispune de partii complimentate de schiori din toata lumea, datorita faptului ca sunt ingrijite, bine manageriate si distractive. Prin urmare, daca iti surade o vacanta aici, cumpara bilete de autocar Romania-Austria si pleaca intr-o vacanta de vis, care sigur iti va ramane in memorie pentru intreaga viata. 

  • Grecia 

Grecia este renumita pentru plajele mirifice, pentru peisajele spectaculoase si pentru apele cristaline in care toti turistii adora sa se scalde si sa inoate pana la epuizare. 

Daca iubesti sa faci asta, alege Grecia pentru vacanta de anul acesta, deoarece apele sunt extrem de curate si de ingrijite, peisajele sunt spectaculoase, iar locuitorii sunt foarte primitori si amabili. In plus, viata de noapte este dinamica, fapt pentru care, intr-o calatorie aici, nu-ti ramane timp de plictiseala. 

  • Hawaii 

In America se practica mult surf, deoarece valurile de aici sunt perfecte pentru acest sport extrem. Daca iubesti caldura, apa, oceanul si sportul, trebuie sa organizezi o vacanta in Hawaii, spre exemplu, deoarece aceasta destinatie este adesea vizitata de iubitorii acestei activitati din toata lumea. Nu trebuie sa ai propria placa, ci poti inchiria de la magazine. In plus, este un loc spectaculos, cu numeroase plaje salbatice, cu o vegetatie aparte, ceea ce face ca o calatorie aici sa fie unica si de neuitat. 

  • Anglia 

Romanii stiu sa joace fotbal cu piciorul, insa englezii practica rugby, care este o varianta a acestuia, practicata cu mainile. Acest sport este unul aparte, care a luat nastere in Anglia, dar s-a extins treptat in toata lumea. Cu toate acestea, daca iti doresti sa practici acest joc ca la carte, trebuie neaparat sa vizitezi tara de origine, acolo unde se formeaza adesea echipe pentru cateva meciuri aprige.  

In concluzie, daca esti o persoana activa, care adora miscarea, trebuie sa te informezi cu privire la destinatiile care pun la dispozitia turistilor posibilitatea practicarii celor mai frumoase sporturi. In acest fel, nicio vacanta nu va putea fi insotita de monotonie, iar starea buna de dispozitie va fi cea care va contura intreaga experienta. 

Sursa foto: Unsplash. com 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top