Evenimente

Vali Barbulescu & Quasar Dance @ Club Skye, 24 noiembrie

vali-barbulescu-balul-bobocilor-info Liga Studentilor Electronisti si Asociatia Sudentilor Informaticiei Ieseni prezinta in data de 24 noiembrie “Un Bal Bantuit” incepand cu ora 20:30 in club Skye avand ca invitati pe Vali Barbulescu, unul dintre cei mai de renume Dj din tara si trupa de dans Quasar Dance.
La eveniment vor participa un numar de 1000 de studenti de la Facultate de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si Facultatea de Informatica cat si tineri care vor sa petreaca alaturi de noi .Prin acest proiect oferim un spectacol de relaxare pentru toata lumea prezenta la spectacol.
Amintim concursul de Miss si Mister Boboc care contine probe in care participantii trebuie sa dea dovada de spirit inventiv si calitati fizice, fiind in acelasi timp o sansa de a se lansa in lumea modeling-ului.
Coordonatorii proiectului sunt Petrariu Marian, Radu Elena, studenti la facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membri activi in LS ETC si Cristina Enuta studenta la Facultatea de Informatica, membru activ in ASII.

vali-barbulescu-balul-bobocilor-info

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top