Evenimente

Vezi cine canta de Revelion 2017 la Iasi

10285_10153347364943811_3299235644646445233_n-515x340
Celebra trupă Alphaville va fi vedeta Concertului de Revelion pe care municipalitatea ieşeană îl va organiza în seara zilei de 31 decembrie, în Piaţa Palatului Culturii.

Pentru cei care nu au gasit inca oferte interesante pentru a petrece in noaptea dintre ani, am pregatit o lista cu cele mai tari oferte de Revelion 2017 in Iasi.

Prezentat de Dana Săvuică şi Andrei Nourescu, concertul din faţa Palatului va aduce pe scenă nume importante din muzica românească. Ruby, Keo, ieşenii de la Karma, precum şi doi finalişti ai concursului X Factor, Ceicilia Cezario (Italia) şi Alexandra Tănăsoiu vor completa tabloul spectacolului dominat de cei de la Alphaville.

Atmosfera fierbinte va fi întreţinută de un amplu foc de artificii. „În cadrul Sărbătorilor Iașului, focul de artificii a fost organizat pe Splai Bahlui. A fost un experiment, dar unul încununat de succes, astfel încât în viitor avem în vederea organizarea focurilor de artificii și în alte zone din oraș. Totuși, ieșenii s-au obișnuit ca de Revelion să vină la Palatul Culturii. De altfel, mulți ieșeni mi-au cerut ca, măcar de Revelion, să organizăm concertul și focul de artifcii tot în locul în care s-au obișnuit. Ca atare, am găsit o soluție de compromis, care să împace atât dorința ieșenilor, cât și nevoia de a proteja Palatul Culturii. Concret, scena va fi mutată ceva mai în față, spre liniile de tramvai, iar artificiile vor fi lansate ceva mai departe de Palat”, a declarat primarul Mihai Chirica. Cu un cost total cifrat în zona sumei de 150.000 de euro, Concertul de Revelion se anunţă un show spectaculos, cu surprize care vor încânta publicul.

Alphaville, un sound de calitate

alphaville-1Înfiinţată în 1982, trupa germană Alphaville a lansat în 1984 primul single de succes Big în Japan, un hit care va fi prezent în fruntea topurilor din Germania, Marea Britanie, Grecia, Suedia, Turcia, Venezuela şi în prestigiosul U.S. Billboard Dance Chart. În toamna lui 1984, Alphaville scoate pe piaţă primul album, care cuprinde hiturile Forever Young şi Sounds like Melody, rapid promovate în topurile din întreaga lume. Au urmat albumele Afternoons in Utopia (1986), The Breathtaking Blue (1989), Prostitute (1994), Salvation (1997) şi Catching Rays on Giant (2010). Singurul membru al formaţiei care activează încă de la înfiinţarea ei este chiar solistul vocal Marian Gold.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top