Stiri

Videochat-ul – conditii flexibile de munca fac jobul mai atractiv

Stim cu totii ca videochatul este unul dintre tipurile de job ce starneste mari controverse. Totusi subiectul este deja de multa vreme dezbatut, continuand sa fie de actualitate. Asta ne face sa ne gandim inca si inca o data la ce anume ar putea sa influenteze atat de mult incat sa le atraga pe tinerele fete.

Realitatea unor castiguri foarte mari

Este adevarat ca din videochat rezulta castiguri foarte mari. Sistemul este gandit in asa fel incat fetele sa aiba acces in timp real la castiguri. Pentru ca banii sunt o motivatie puternica, desigur ca sunt sume mari ce se vehiculeaza. Real vorbind, acesti bani sunt incasati si studiourile nu se feresc sa faca si demonstratia aceasta daca este cazul.

Pentru a ajunge insa la acele sume colosale, este mult de munca. Important este ca sanse exista, ca a avansa nu depinde de celelalte fete parte din echipa. Nu exista clasicul sistem de avansare ca la orice alt loc de munca. Asadar, cu implicare suficienta, modelele au sanse sa ajunga pana acolo unde isi propun, adica la incasari mari si tot mai mari.

Conditii flexibile de munca

Un aspect important il reprezinta si modul in care se lucreaza. Mediul de munca este de mare influenta asupra angajatelor si acest concept se aplica cu usurinta oricand. Asadar, studiourile isi permit sa ofere lux, un mediu intim adica camere separate pentru fiecare model. Se lucreaza in ture si numaidecat individual, adica fiecare fata are camera sa unde se desfasoara liber.

Poate ca la fel de important este faptul ca echipa este compusa exclusiv din fete, ceea ce aduce si relaxarea la capitolul integrare. Alaturi de cele care au trecut prin aceleasi emotii la inceput, incepatoarele sunt ajutate sa se acomodeze mai rapid si placut.

Cat priveste conditiile de munca, se permite alegerea turei dorite, se respecta un orar clasic, de 8 ore de munca, concedii incluse si toate drepturile de angajat respectate. Da, videochatul este legal, este reglementat prin lege si deci colaborarea cu studioul va insemna semnarea unui contract intre parti.

Videochat de acasa

De asemenea parte din conditiile de munca flexibile se inscrie si posibilitatea de a face videochat de acasa. Multe dintre studiourile de profil recurg la acest lucru, in cazul celor care sunt din provincii si ar fi dificila relocarea. Conditiile de munca sunt usor diferite si se refera la a amenaja o camera special dedicata orelor de munca. Nu este totusi imposibil, in condiile in care marile studiouri de videochat au specialisti, traineri care se ocupa de fete si care pot ajuta si in situatia in care se va munci de acasa.

In functie de regulamentele interne ale fiecarui studio in parte, modul in care se va lucra de acasa este avantajos desigur si urmeaza anumite principii. Interlocutorul, membrii de pe retelele de profil nu trebuie sa simta vreo diferenta. Asadar regula de baza aici consta in buna conexiune la internet, camera amenajata placut, iluminata corespunzator si intimitate.

Cine sunt doritoarele de a deveni modele de videochat

Aspirantele sunt in general tinerele care isi incearca norocul. Practic nu stiu sigur daca asta este ceea ce ar putea face pe termen lung, dar gasesc conditiile de angajare deloc sofisticate si asta este important. Spre exemplu, se pune mare accent pe modul in care este pus in evidenta farmecul feminin si  nu neaparat silueta de model. Conteaza cunoasterea limbii enegleze si cum stiu sa se adapteze la situatii noi.

Experienta in domeniu sau in orice domeniu nu este deloc relevanta, ceea ce atrage in mod special tinere majore la primul lor job. In orice caz, tiparele de femei dornice sa devina model de videochat difera. Este intr-o oarecare masura un job si atat, cu participare in conversatii ce au loc doar in mediul online.

De asemenea, cele care ar incerca acest tip de job sunt atrase de ideea castigului mare, profita de faptul ca au parte de intimitate si site-urile unde vor avea cont activ nu sunt posibil de accesat din tara. Asadar nimeni nu va sti despre activitatea lor. Au grija insa sa accepte oferte de job de acest gen de la studiouri cu renume pe piata de profil, pentru a fi sigure de calitatea colaborarii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top