tractoare iasi
Evenimente

Vino sa descoperi cum poti deveni Supereroul mancatului sanatos, la expozitia interactiva despre alimentatie corecta, de la Palas

„Mănâncă sănătos! Fii supererou!”. Acesta este îndemnul lansat de ansamblul Palas pentru prichindei, printr-o expoziție interactivă fascinantă, educativă și distractivă.

Cei mici sunt așteptați, până pe 21 aprilie 2019, în Atrium Palas Mall, să descopere cum mâncatul sănătos îi poate transforma în supereroi, la fel ca pe idolii lor cu puteri speciale.

Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, se pot aventura într-o incursiune educațională captivantă. Costumați în supereroi și beneficiind de un cadru ludic, pot afla lucruri interesante despre o alimentație corectă. Cu ajutorul unor jocuri în care sunt direct implicați, năzdrăvanii descoperă ce sunt carbohidrații, proteinele, grăsimile, vitaminele și mineralele, ce înseamnă balanța energetică și caloriile, cât de importantă este hidratarea, ce sunt E-urile și cum să citească eticheta produselor pentru a face alegeri sănătoase. Totodată, se pot convinge cât de nocivă este mâncarea fast-food și cât zahăr conțin băuturile lor preferate, dar și de ce supereroii se feresc de ele. Rafturi cu alimente, tarabă informativă cu produse, sisteme de învățare interactivă, legume gigantice și multe activități antrenante le stârnesc curiozitatea și fac informațiile mai ușor de înțeles.

Expoziția interactivă „Mănâncă sănătos! Fii supererou!”, organizată de ansamblul Palas, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.  Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrele Info Palas Mall. Rezervările se pot face la telefon 0232 209 920/921/922/923.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top