casti de copiat
Diverse

Viziunea corecta despre repatriere decedati international

Nu ma tin de glume, dar am pornit asa un raid pe la firmele de pompe funebre la ora 23 sa vad cine este la post si cine nu. Nu m-a pus nimeni sa verific, dar doresc sa stiu daca viziunea acestor firme despre repatriere decedati international se verifica si in realitate.
Asa cum unii oameni dorm la ora 23 si traiesc, la aceeasi ora sau mai devreme se si moare, iar cei care se ocupa de repatriere decedati ar trebui sa doarma pe rand, sa fie amabili si informati ca la carte despre noile norme europene. Nu spun pe la cate firme de servicii funerare am fost si site-ul era incuiat. “Lasati un mesaj”, “Cereti o oferta”, “Vorbiti cu agentul nostru live”, dar agentul nu era nicaieri.


Singurul agent care se afla la post, adevarat strajer intre viata si moarte, intre viata apartinatorilor si moartea celui decedat peste hotare a fost Domnul Alexandru de la Funerare Nicolas.ro.
Asta da viziune corecta! Anuntul postat pe site: “Suntem la post pentru dumneavoastra non-stop” trebuie sa aiba acoperire fiindca din acest punct incepe totul.
I-am spus Domnului Alexandru (merita ca si Domnului sa scriu cu litera mare) ca am facut doar o verificare, dar a insistat sa ma ajute cu informatii despre transport funerar decedati international si a fost o placere sa stam de vorba. Discursul sau persuasiv, politicos, m-a condus sa realizez cu cata deferenta trateaza fiecare caz si cu cat respect este adus acasa fiecare roman care moare peste hotare.
De la interlocutorul meu special, care isi face datoria la superlativ am aflat urmatoarele informatii pretioase:
-in fiecare masina speciala, care detine autorizatie, condusa de soferi cu atestate, exista sisteme de prindere a sicriului ca acesta sa nu alunece si transportul funerar sa decurga elegant si securizat.
-masinile sunt prevazute cu frig. Temperatura in interiorul acestora este intre 3-5 grade Celsius.
-ca operatiunea de aducere in tara sa fie urgentata, exista un operator pentru fiecare tara specialializat in legislatia tarii respective, care se ocupa de repatriere.
-pe site-ul firmei prezentate mai sus, in fiecare zi si in fiecare seara, la orice ora un agent este la dispozitia oamenilor sa ii consilieze gratuit si sa le preia comenzile.
-profesionistii de la Funerare Nicolas ajuta oamenii gratuit, de cate ori au nevoie, asa cum Domnul Alexandru a avut amabilitatea sa stea de vorba cu mine si nu m-a gonit de pe site sau sa ma lase sa vorbesc singura, cand a aflat despre ce este vorba. Un lucru amuzant mi s-a intamplat acum o luna, cu un alt agent de la o firma renumita. L-am rugat sa imi dea detalii despre serviciile pe care le presteaza si m-a invitat sa vorbim pe o retea de socializare, iar acolo nu a mai binevoit sa intre.
Viziunea corecta despre repatrierile funerare din spatiul european se vede de la primul popas pe site-ul unei firme de profil din mediul online. Cum sa isi tina cuvantul dat un om , care promite ca este gata in orice moment sa te ajute, daca el este absent de pe site?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top