casti de copiat
Diverse

Mai mult loc in apartament

De curand, am achizitionat un apartament cu trei camere, in Bucuresti. Fetita mea crescuse si nu mai putea sa doarma cu noi in camera. De aceea, venise timpul sa aiba un loc unde sa se joace si sa isi creeze micul ei univers.
Am gasit un apartament la un pret convenabil, insa camerele nu erau extraordinar de mari. Urma sa ne gandim foarte bine cum trebuia sa il amenajam pentru a avea mobilierul necesar dar si spatiu suficient. Cred ca absolut toti am suferit, la un moment dat, din cauza apartamentelor de pe timpul parintilor care erau sufocate de mobila grea. Imi aduc aminte de sufrageria alor mei. Aveam obligatoriu, cat toata lumea, canapea, doua fotolii, masa mare cu scaune in mijloc, masuta pe care trona un televizor cu tub si chestia aia masiva, din lemn, numita impropriu biblioteca, in care tineam colectia Jules Verne si chinezul care pescuieste. Cred ca cei din generatia’80-’90, ne aducem aminte cu nostalgie si ne regasim. Si totusi, oricat ma fac sa zambesc acele vremuri, nu mai voiam sa ma lovesc de toate scaunele din casa.


Imi doream un spatiu aerisit si modern, cu mobilier cat mai practic. Cu atat mai mult aveam nevoie de asa ceva pentru camera celei mici. Tot mergand prin magazinele de mobila, am constatat ca, cel putin pentru copii, mobilierul era destul de mare. Asa ca, m-am hotarat sa caut altceva. Astfel am gasit site-ul mobilierinteligent.ro. Este magazinul de mobila ideal pentru spatii mici si nu numai. Aici au mese si scaune extensibile, paturi rabatabile, dulapuri pentru spatii inguste. Consider ca acest tip de mobilier este solutia cea mai inteligenta cand vrei sa castigi cat mai mult loc. Se poate comanda si pe site, insa am preferat sa mergem direct in showroom. Doream sa vad cu ochii mei daca acest tip de mobila este exact ca pe pagina lor web. Am ajuns la fata locului si reprezentantii magazinului ne-au aratat o gama extrem de variata de produse pe care le puteam folosi atat in camera fetitei dar si in living si in dormitorul nostru.
Astfel, am ales pentru ea patul rabatabil dublu Nova Confort. Acesta se poate trasforma, pe timpul zilei, intr-o canapea comoda si dispune si de spatiu de depozitare. Fiind camera de copil, am ales culoarea alba pentru ca oferea iluzia de spatiu si lumina. Era perfect pentru cea mica, deoarece avea loc sa isi aseze toate jucariile in camera. Pentru noi am ales, in dormitor, patul rabatabil dublu Sliding Suit care se transforma intr-un spatiu cu biblioteca si dulapuri. Ne-am hotarat ca si pentru living sa cumparam tot ceva de aici. Ne-am gandit ca poate vom avea oaspeti si ar fi ideal ca sa dispunem de un pat in plus. Asa ca patul rabatabil dublu Nova Plus a fost cea mai buna optiune. Se transforma intr-o canapea destul de mare, pentru 4 persoane, si apoi putea sa devina un pat mai mult decat bun pentru un somn odihnitor. Pentru ca aveam nevoie si de o masuta de living ni s-a parut ideala masa Mini Office ce putea fi transformata si in birou. Astfel, sotul meu avea un loc unde sa lucreze de acasa. Cu acest mobilier inteligent am facut alegerea ideala pentru un apartament modern.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top