Stiri

Vodafone Romania a deschis cel mai mare si modern magazin propriu din Iasi

Vodafone Romania deschide cel mai mare si modern magazin propriu din IasiVodafone Romania deschide astazi cel mai mare si mai modern magazin propriu din Iasi, in Piata Unirii, una dintre cele mai populare zone din Iasi. Noul magazin este aliniat la noul concept global de design Vodafone, iar angajatii sai sunt pregatiti sa ofere consultanta detaliata pentru toate produsele si serviciile Vodafone.

“Noul nostru magazin din Iasi plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top. Magazinul este situat intr-o zona populara, potrivita atat pentru utilizatorii locali, cat si pentru cei care se afla in tranzit, si suntem pregatiti sa oferim servicii de top atat clientilor serviciilor de business, cat si tinerilor pasionati de cele mai recente tehnologii”, a declarat Mihai Galis, Director, Vodafone Stores, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

2015-01-15-023423-1

Magazinul din Piata Unirii numarul 5 are o suprafata de 100 de metri patrati si este cel mai mare magazin Vodafone din Iasi. Patru consultanti sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari despre produsele si serviciile Vodafone – unul dintre ei fiind specializat in serviciile de date, un consultant este disponibil pentru clientii serviciilor de business si un angajat intampina toate persoanele care intra in magazin.

Toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament in noul magazin Vodafone vor beneficia de o oferta speciala Sales Days, disponibila timp de doua saptamani, care include reduceri speciale din pretul anumitor terminale, suplimentare fata de ofertele de servicii si terminale dedicate judetului Iasi. Toate tabletele si smartphone-urile din Iasi sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in ultilizarea Internetului mobil, ce asigura viteze ridicate de transfer, stabilitate sporita si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

2015-01-15-151656

_mdp2030

Investitia in noul magazin din Iasi face parte din proiectul Spring, care consta intr-un buget aditional de investitii de 55 de milioane de euro in reteaua si in magazinele Vodafone, ce se deruleaza pe parcursul anilor 2014 si 2015.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

_mdp2024

Sursa foto: Macku

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. Mack

  January 15, 2015 at 2:48 pm

  Mersi pentru sursa, esti un scump 😀

 2. iasi4u

  January 15, 2015 at 3:49 pm

  Ce-i corect, e corect! La iasi4u.ro nu se fura :))

 3. Pingback: Al treilea Orange smart shop din țară, deschis la Iași | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top