Entertainment

Vrei sa ai parte de o petrecere de neuitat? Atunci apeleaza la aceste 3 jocuri pentru adulti!

jocuri pentru adulti board game

In momentul actual, numeroase jocuri pentru adulti au ajuns sa se bucure de o popularitate ridicata, acestea fiind foarte apreciate pentru faptul ca pot da tonul oricarei petreceri, distractia devenind, astfel, un aspect 100% garantat. Pentru a veni in ajutorul persoanelor dornice sa organizeze un eveniment de care se va aminti chiar si peste cativa ani, in articolul de fata au fost mentionate 3 alternative de jocuri potrivite, fiecare dintre acestea bucurandu-se de un nivel de cerere ridicat pe piata actuala.

3 board games pentru adulti care vor sparge gheata oricarei petreceri

Atunci cand vine vorba de board games pentru adulti, producatorii nu esueaza in a oferi niste produse pe masura asteptarilor create, majoritatea jocurilor de acest tip fiind recunoscute pentru faptul ca pot duce, atat la eliminarea stresului acumulat, cat si la obtinerea unui divertisment pe cinste.

Prin urmare, fie ca este vorba de petrecere in cupluri, sau de un eveniment petrecut alaturi de prieteni, jocurile de societate pentru adulti vor fi, intotdeauna, o aditie binevenita.

  1. WTF

Daca printre participantii petrecerii se numara persoane nelimitate de inhibitii, cu minte murdara si bune abilitati de convingere, atunci board game-ul WTF reprezinta alegerea ideala pentru a da startul unor momente de distractie maxima. Numarul minim de participanti este de 3 persoane, iar numarul maxim este, virtual, nelimitat, jocul fiind bazat pe premisa “cu cat mai multi cu atat mai bine”.

In cadrul activitatii vor fi utilizate 288 de cartonase, castigatorul urmand sa fie selectat pe baza punctelor adunate. Pe suprafata fiecarui cartonas se regasesc cate 4 intrebari picante, neexistand vreun raspuns concret la acestea, ideea jocului fiind de a lasa loc de interpretare si contradictii.

  1. Activity editia 18+

Jocurile de masa de tip activity au fost intotdeauna un element des intalnit in cadrul unei petreceri, acestea fiind iubite pentru faptul ca-i pot aduce impreuna pe toti celebrantii prezenti la eveniment. Prin urmare, nu este de mirare faptul ca, inca de la aparitia sa, editia 18+ s-a bucurat de un nivel de cerere destul de ridicat, activitatile sale fiind modificate in asa fel incat sa includa tot felul de picanterii, precum limbajul cu tenta sexuala sau elementele de argou.

In cadrul activitatii vor fi utilizate pana la 440 de cartonase, participantii urmand sa se imparta in echipe de cate minim 2 jucatori. De-a lungul fiecarei runde, coechipierii vor trebui sa ghiceasca ce a desenat, mimat sau explicat membrul prestabilit al echipei, cele mai multe puncte obtinute urmand sa duca, implicit, la desemnarea castigatorului.

  1. Minti murdare

Minti murdare reprezinta alegerea potrivita pentru toate grupurile de prieteni care nu se limiteaza la inhibitii atunci cand vine vorba de distractie, pe parcursul jocului urmand sa fie mimate sau desenate pana la 240 de expresii destul de fierbinti s-ar putea spune. Participantii vor trebui sa se grupeze in echipe de cate minim 2 jucatori si sa-si aleaga un pion reprezentativ. Prima echipa care reuseste sa parcurga toata plansa de joc va castiga, fiecare raspuns dat urmand sa determine daca pionul respectiv va putea inainta sau nu.

In concluzie, cei de la JocuriPentruAdulti.ro sunt de parere ca toate jocurile mentionate pe parcursul articolului reprezinta o alegere optima pentru organizatorii de petreceri dornici de a incinge atmosfera evenimentului, aceste activitati putand sa duca, atat la distractie copioasa, cat si la experiente cu adevarat unice. Prin urmare, daca se doreste obtinerea unor amintiri de neuitat, jocurile de tip 18+ reprezinta un factor care merita luat in considerare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top