Evenimente

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere

Ești nerăbdător să îi oferi animăluțului tău de companie activități interesante, dar și să descoperi ce au pregătit pentru voi organizatorii Pet Event? Festivalul se întoarce la Palas cu și mai multe surprize. Fii gata să descoperi furnizori în domeniu și experți de la care poți primi recomandări, parade canine, workshop-uri dedicate micilor necuvântătoare, demonstrații de dresaj și multe altele. Weekendul acesta,  Auto Deals îți aduce reduceri consistente la cele mai noi modele de autovehicule, iar șahul devine sportul preferat al întregii familii.

 Sâmbătă și duminicăîncepând cu ora 10:00, iubitorii animalelor de companie sunt invitați în parcul Palas pentru cea de-a zecea ediție a „PET EVENT”. Festivalul sărbătorește zece ani de evenimente dedicate prietenilor necuvântători și aduce, ca de fiecare dată, invitați speciali și cei mai importanți furnizori în domeniu. Programul este completat de o serie de ateliere tematice, de sesiuni de yoga cu prietenul patruped, dar și de concursuri cu premii sau demonstrații de dresaj canin oferite de Jandarmeria Iași și Poliția de Frontieră.

Vino să faci cunoștință cu Biscuit, cățelul vedetă din online, și participă la sesiuni de socializare și relaxare în compania celor care împărtășesc aceeași pasiune ca tine!

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Roman Petre („Angels with Paws Oradea”), specialist în comportare și psihologie canină, Kola Kariola, organizație non-guvernamentală, Antonia Roșu, fondatoarea „Puppy Yoga România” și cățelul Biscuit. Festivalul este organizat de „Event by Ioana Gamen”.

Tot în acest weekend, zona patinoarului din parcul Palas devine destinația preferată a pasionaților de mașini și aventuri pe patru roți. Te poți bucura de un weekend prietenos cu bugetul tău, pentru că Auto Deals a pregătit reduceri consistente și opțiuni variate. De la mașini MG, Tesla, Mercedes Benz, Suzuki, Peugeot, Renault, și până la motociclete sau scutere din game diverse, decoperă modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Sâmbăta și duminica sunt dedicate șahului, iar Atriumul Palas va fi animat de bucuria micilor șahiști, dar și de emoția celor mari, odată cu Campionatul de Șah Rotary și Cupa Familiei. Pe 15 iunie, începând cu ora 10:00, va avea loc Turneul de șah Rotary Iași Copou, o competiție cu scop caritabil, destinată copiilor vulnerabili, care vor fi, astfel, sprijiniți să își ducă visul mai departe. Duminică, de la ora 14:00, Asociaţia Împreună pentru Miroslava va organiza, în parteneriat cu Palas Mall şi Asociaţia Judeţeana de Şah din Iaşi, „Festivalul Internațional al Familiei la Șah”, o competiție pentru toată familia, unde participanții vor face dovada iscusinței lor.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top