rent a car iasi iasi
Afaceri Iasi

Workshop de cunoaștere experimentală marca Points of You™ România

Workshop de cunoaștere experimentală marca Points of You™ RomâniaWorkshop-ul de cunoaștere experimentală care va avea loc pe 29 martie, la Iași, vă invită să accesați o experiență inedită și să priviți cele mai importante momente din viața personală din perspective diferite cu scopul de a anula tiparele de gândire existente și se a găsi noi oportunități de dezvoltare personală și profesională. Pe parcursul celor 2 ore vă veți relaxa, veți asculta muzică și veți avea posibilitatea de a decodifica provocările cu care vă confruntați și veți identifica perspective noi și inedite, care să vă aducă soluții creative și utile.

Evenimentul se adesează trainerilor, profesioniștilor din resurse umane, psihologilor, terapeuților, managerilor, profesorilor etc. și reprezintă o resursă inovatoare în facilitarea workshop-urilor, team building-urilor, sesiunilor de dezvoltare a echipelor sau ședințelor unul la unul sau de grup, fie doar ca un funny ice-breaker sau ca instrument în terapia post-traumatică. În egală măsură, oricare persoană interesată de propria dezvoltare personală este invitată să cunoască beneficiile metodei Points of You™.

Facilitatorul workshop-ului este Oana Niculae – coach, trainter internațional și country leader Points of You™, consultant în igiena comunicării, a gestionării emoțiilor, a comunicării relaționale și practician al metodei Silva și Thetahealing.
Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vă invităm să vă înscrieți aici: goo.gl/4VF0Rf, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

cunoastere-experimentala_29-martie

Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150.000 de oameni din 147 de țări ale lumii și prezentată de mai mult 150 de traineri certificați. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top