concept trei iasi
Stiri

Transport persoane Romania Germania

Transport persoane Romania Germania
Avand in vedere ca foarte multi romani sunt plecati la studii sau la munca in alte tari din Europa, multi apeleaza la diverse firme de transport de marfuri si persoane pentru a calatori mai usor si in siguranta cu microbuzul sau cu autocarul.

ZGR transport Romania Germania, pune la dispozitie tuturor persoanelor aflate in interes personal sau de serviciu, curse regulate cu plecare din Romania, patru curse pe saptamana direct de la domiciliu. Zilele de transport sunt luni, miercuri , vineri si duminica, mai multe informatii gasiti si pe siteul lor www.zgr.ro.

Tot acolo gasiti si lista de preturi, programul complet dar si tot felul de oferte de fidelizare pentru cei care calatoresc des pe ruta Romania – Germania.

Daca va intrebati ce mijloc de transport prefera romanii pentru calatoriile in strainate trebuie sa stiti ca microbuzele si autocarele se afla in top, dar probabil va intrebati si de ce sunt acestea in top si nu avioanele? Pai exista oameni care au frica de zbor, preturile biletelor de avion sunt mari daca se alege o calatorie din scurt, fara a planifica perioada plus coletele, care in bagajul de cala pot ajunge sa coste destul de mult si din acest motiv multi dintre romani aleg in continuare microbuzele si autocarele.

Cursele ZGR Tour sunt realizate cu microbuze sau autocare moderne, fiabile si confortabile pentru pasageri. In pretul biletului de calatorie este inclus si bagajul clientului in limita a 40 de kg si se depoziteaza in compartimentul special.

INFORMATII DE CONTACT
ZGR TOUR
Ramnicu Sarat, Jud Buzau
Romania

Tel Romania: 0729 88 44 45
Tel Germania : 0049 152 154 75 266

Email: office@zgr.ro
Web: www.zgr.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top