Stiri

Intreaba un expert

Intreaba un expert
Se intampla uneori sa avem nevoie de diverse informatii repede, informatii pentru care sa nu fie nevoie de ore intregi de cercetari si din pacate cautarile pe internet, in ultimii ani nu mai reprezinta o chestie atat de usoara si asta datorita faptului ca au aparut foarte multe site-uri ce ofera informatii incomplete sau chiar false.

De multe ori preferam sa dam bani unui specialist dar sa ne indrume corect si eventual intr-un timp destul de scurt. Daca avem nevoie de un avocat de exemplu, asta inseamna sa facem o cautare pe google, de genul “avocat iasi”, de multe ori gasim infomratii cam incomplete despre avocatii din oras, nu stim pe ce anume sunt specializati, iar recenziile clientilor lipsesc. Din pacate romanul nostru stie sa ofere recenzii doar cand este suparat nu si cand este multumit.

Odata gasit avocatul, trebuie contactat, facuta o programare si dupa vine intalnirea si costurile aferente. Platforma experty.io a fost facuta fix in scopul de a economisi timp si resurse, portalul este realizat ca un serviciu care face legatura dintre un expert specializat intr-un domeniu, iar un client are nevoie de consultanta, expertul isi seteaza pretul de consultanta si orele in care este disponibil, suma se plateste automat, fara intermediari astfel ca toata lumea sa fie multumita si satisfacuta.

bitcoinsuisse-logo

Majoritatea articolelor de pe internet nu ofera informatiile precum le ofera un om ce practica acel domeniu, stim cu totii ca teoria cu practica nu se pupa tot timpul, iar cei de la experty.io sunt online pentru toti. Acolo gasiti mai multe domenii de activitate cu experti ce pot fi notati dupa profesionalismul lor dar si dupa tariful practicat.

Online e mai simplu, te-ai programat, ai vorbit, ai achitat, totul din fata calculatorului sau a smartphoneului si asta din orice colt al planetei, doar conexiune la internet sa existe si afli tot ce trebuie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top