Evenimente

Zilele Marketerului 2010

afisZilele Marketerului este un eveniment organizat de asdMARK, prin care se doreşte promovarea excelenţei în Marketing. Perioada desfăşurării este la începutul lunii decembrie (10-11 decembrie), fiind deja la a III-a ediţie. Este un eveniment multianual adresat celor care vor să descopere ce înseamnă Marketingul şi ce posibilităţi de carieră oferă.
Scopul evenimentului este de a-l aduce pe student mai aproape de realităţile marketing-ului din piaţă. Mai exact, oameni din marketing, care fac marketing, vin să discute cu el despre marketing. Astfel, tinerele generaţii vor fi familiarizate cu ceea ce înseamnă să lucrezi în marketing pentru o companie multinaţională, locală sau în interiorul propriei afaceri.
Cele 2 zile de activităţi se adresează studenţilor de anul I, II si III ai FEAA dar şi studenţilor cu preocupări din zona Marketingului de la alte facultăţi. Nu se vrea prezenţă în masă la acţiunile desfăşurate, ci oameni buni şi cu potenţial. Evenimentul vrea să reducă acea diferenţă uriaşă dintre teorie şi practică.
„Dorim să oferim studenţilor din anul I informaţiile necesare despre specializarea Marketing, în aşa fel încât sa poată opta pentru aceasta fără nici un regret. Vrem să evidenţiem avantajele concurenţiale după terminarea studiilor şi să punem în lumină frumuseţea marketing-ului. Considerăm că o mică mostră este îndeajuns pentru ca magia marketing-ului să-şi facă efectul. De asemenea, evenimentul poate fi o bună ocazie pentru a socializa cu studenţii de anul II din Marketing şi a cunoaşte într-un mod inedit profesorii. Totodată, studenţii din anul II si III vor descoperi tainele din joburile specifice marketing-ului, vor afla detalii despre ceea ce se face în marketing cu adevărat. Şi cum altfel, dacă nu direct de la oameni din marketing.”, a declarat preşedintele asociaţiei, Adelina Ştefan.
Ce îşi propune evenimentul anul acesta:


1. Organizarea a cinci workshopuri pe teme precum : vânzări/negociere, marketing direct, branding, publicitate, comunicare. Workshopurile por fi privite ca mici concursuri în care studenţii sunt grupaţi în echipe de câte 4-5 persoane şi vor trebui să îndeplinească până la sfarşitul orei o sarcina pe tema abordată.
2. Organizarea a trei prezentări de carieră ce vor fi susţinute de absolvenţi ai facultăţii. Aceştia ne împărtăşesc din experienţa lor şi pasii care i-au parcurs şi i-au îndreptat spre poziţia profesională pe care o au în prezent.
3. Organizarea galei de încheiere a evenimentului, ocazie la care sunt invitaţi toti participanţii la eveniment, atât studenţi, cât şi cei care au susţinut prezentări sau workshopuri, dar sunt aşteptaţi şi profesori ai catedrei de marketing din cadrul facultăţii. În cadrul galei va fi prezentată o imagine de ansamblu asupra evenimentului tocmai desfăşurat şi vor fi anunţate şi premiate echipele câştigătoare de la fiecare workshop în parte.

Program Zilele Marketerului 2010:
Ziua 1 – Vineri, 10 decembrie 2010
Ora 09.00 – deschiderea evenimentului
– prezentarea organizatorului
– prezentarea evenimentului
Ora 10.00 – Prezentare de carieră
Ora 12.00 – Workshop Negocieri
Ora 14.00 – Prezentare de carieră
Ora 16.00 – Workshop Comunicare

Ziua 2 – Sâmbătă, 11 decembrie 2010
Ora 10.00 – Workshop Publicitate
Ora 12.00 – Prezentare de carieră
Ora 14.00 – Workshop Identitate de brand

Locaţie: Corpul B UAIC, sala B417

[fblikebutton]
afis

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Zilele Marketerului 2010 | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top