Evenimente

Zilele Prieteniei Bergenbier 2014

zilele-prieteniei-bergenbierÎn zilele de 7 și 8 iunie 2014 Iașiul devine capitala prieteniei și va da startul evenimentelor muzicale „Zilele Prieteniei Bergenbier”. Concertele vor avea loc în Piața Palatului Culturii din Iași, începand cu ora 17.00 atât în ziua de sâmbătă cât și în cea de duminică. După Iași, alte nouă orașe vor fi gazdele acestui eveniment muzical de amploare: Cluj Napoca, Craiova, București, Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța.

Trupele care vor urca pe scenă la Iasi, în prima zi a evenimentului, sunt Vunk, R.O.A., Shadowbox și OCS în timp ce artiștii care vor cânta duminică sunt Paraziții, Vița de Vie, Șuie Paparude și ZOB.
Pe durata celor două zile, ieșenii vor fi mesagerii prieteniei și a faptelor bune împreună cu artiștii care vor cânta pe scena prieteniei. La fel ca anul trecut, Bergenbier va încuraja muzica bună și artiștii noi, care vor avea posibilitatea să se afirme chiar pe scena evenimentului. Astfel, în fiecare oraș în care se va organiza “Zilele Prieteniei Bergenbier”, câte două trupe din orașul respectiv vor cânta în deschiderea concertului. Aceste două trupe vor putea fi alese de fanii muzicii rock, în urma unui vot electronic organizat pe site-ul www.metalhead.ro.

10423714_464319933670338_5076491959110743771_n

“Zilele Prieteniei Bergenbier” reprezinta cea mai mare suita de evenimente a anului 2014. Bergenbier îi adună pe oameni în jurul prieteniei și a valorilor sale. Anul trecut, au fost alături de noi 180.000 de prieteni Bergenbier, în 5 orașe din țara. Anul acesta, vom răspândi spiritul prieteniei în 10 orașe și estimăm că 500,000 de oameni vor veni alături de noi, pentru că doar împreună putem fi mai buni, mai buni prieteni” a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Pe 7 iunie, la Iași, se va da startul ediției a doua a evenimentelor “Zilele Prieteniei Bergenbier” cu un număr dublu de concerte față de editia precedentă, concerte care vor reuni vara aceasta numeroși artiști români. „Zilele Prieteniei Bergenbier” se vor încheia printr-un concert spectaculos, în data de 16 august, pe cea mai mare plaja din Constanța.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top