Evenimente

Ziua Internationala a Poeziei: Afla unde puteti plati maine, in Iasi, cafeaua cu o poezie

Pe 21 martie, de Ziua Internationala a Poeziei, Julius Meinl te invita sa te alaturi campaniei „Plateste cu poezie”, care are loc in peste 192 de cafenele din Romania. Initiativa se afla la cea de-a 7-a editie si il are ca ambasador global pe cantaretul compozitor Tom Odell, ce l-ati putut asculta live anul trecut la Afterhills.

Joi, 21 martie 2019, toti cei care aleg sa participe la aceasta campanie pot folosi versurile ca moneda de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai Julius Meinl.

In Iasi, puteti plati cu poezie in urmatoarele localuri: Moara de Foc, La Placinte, Carciuma Veche si Madison.

Conceptul de anul acesta este „Pauza de poezie”, prin care fiecare participant la campanie este incurajat sa ia o pauză de poezie: sa renunte macar pentru o ora la telefon sau orice alt dispozitiv conectat la internet, sa se lase inspirat de persoana de langa si sa regaseasca frumusetea poeziei de alta.

Trăim într-o lume din ce în ce mai grăbită. Diverse studii ne arată că astăzi, petrecem mai mult din jumătate din zi privind într-un ecran. Tocmai de aceea, trecem atât de ușor peste momentele frumoase din viață. Suntem mereu conectați, însă, în mod ironic, acest lucru ne deconectează de la ceea ce contează cu adevărat. Clipele de inspirație apar atunci când îți lași telefonul deoparte și înveți să privești în jurul tău. Julius Meinl te încurajează să încetinești ritmul, să îți deconectezi telefonul și social media și să îți acorzi o clipă de inspirație. Și, bineînțeles, să îți plătești cafeaua cu poezie”, a declarat Madalina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top