Caritate

Ziua Internationala de constientizare a Autismului

comunicat-2-aprilieAsociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania – filiala Iasi organizeaza campania “Arata ca-ti pasa”, campanie de constientizare a problematicii autismului.
In cadrul acestei campanii, in data de 2 aprilie 2009, ora 10.00 in fata Palatului copiilor si tineri vor fi alaturi de copiii cu autism pentru a monta impreuna, din piese de puzzle, fundatia care este simbolul campaniei internationale de constientizare a autismului.
Actiunea este organizata cu ajutorul Primariei Iasi, Asociatia Inca o Sansa, Fundatia Romanian Angel Appel, FDSC, Fundatia Vodafone Romania si Fundatia pentru Voi. Evenimentul va continua seara cu ora de incepere 18.00 la Motel Bucium, pentru strangerea de fonduri pentru achizitionarea unui microbuz cu care copii cu autism sa mearga la scoala si sa participe la actiunile asociatiei. comunicat-2-aprilie

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Lidia

    March 29, 2009 at 8:34 pm

    Felicitari pentru initiativa! ve doresc din tot sufletul sa aveti succes in ceea ce v-ati propus si sa gasiti cat mai multe persoane cu inima mare care sa va ajute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top