Sport

Ţiţi Dumitriu, noul antrenor al Politehnicii Iasi

dumitrupoliiasi2010Fostul director tehnic al Stelei II i-a luat locul lui Petre Grigoraş, care a fost nevoit să renunţe în urma unor probleme de ordin medical. Dumitriu are planuri mari cu noua echipă. Vrea să o salveze de la retrogradare, iar la finalul sezonului următor speră că se va clasa pe un loc de cupă europeană.
“Sunt convins că Poli Iaşi nu va retrograda! Mai mult, cred că anul viitor Iaşiul se poate bate pentru un loc de cupă europeană. Nu e normal ca un oraş aşa mare să nu fi participat niciodată într-o cupă europeană la fotbal. Probabil că dacă Petre Grigoraş n-ar fi avut probleme de sănătate, Poli Iaşi nu ar mai fi avut emoţii acum. Am văzut câteva meciuri ale echipei şi mi-a plăcut cum a jucat”, a spus Dumitriu.
Dumitriu a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire, şi va lucra cu foştii colaboratori ai lui Petre Grigoraş: “Vreau să continui la Iaşi munca începută de Petre Grigoraş şi să formez o echipă bine pregătită, alcătuită din jucători valoroşi. Am ales să lucrez cu actualii antrenori secunzi, Marian Dinu şi Dan Matei, pentru că aceştia cunosc farte bine echipa şi cred că e normal să am nevoie de serviciile lor. În plus, în staf va fi cooptat şi fostul antrenor secund al Politehnicii Iaşi, Narcis Ciocârlan”.

Sursa: Ieseanul.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top